Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με αφασία και εγκαταλείπει την υποκριτική!

0
370

Την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, πήρε ο Μπρους Γουίλις, όπως ενημέρωσε η κόρη του διάσημου ηθοποιού, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, μέσω social media, ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός εγκαταλείπει την λαμπρή καριέρα του, αφού πάσχει από αφασία, μία νόσο που επηρεάζει την γνωστική του ικανότητα.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε ως οικογένεια με όλους τους απίθανους θαυμαστές του Μπρους, ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει μερικά σοβαρά προβλήματα υγείας. Πρόσφατα διεγνώσθη με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του λειτουργίες. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης και μετά από πολλή σκέψη, ο Μπρους αποσύρεται από την καριέρα του που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη κατάσταση για την οικογένεια μας και θα εκτιμούσαμε την αγάπη, την συμπάθεια και την υποστήριξη σας.

Το περνάμε όλο αυτό σαν μία δυνατή οικογενειακή οντότητα και θα θέλαμε να εισάγουμε και τους θαυμαστές του σε αυτό επειδή ξέρουμε πόσα πολλά σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για αυτόν.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους: «Ζήστε το στα άκρα» και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».