ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΟΥ. Γράφει ο Μ. Γαρταγάνης 

0
209

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΟΥ
Οι συγκεκριμένες ενισχύσεις 4-5 υποστυλωμάτων που φαίνονται στις φωτογραφίες (που είναι και οι μόνες που μπορεί να δει κανείς απ΄έξω από την περίφραξη) είναι αστείες και σίγουρα δεν ακολουθούν κάποια εγκεκριμένη μελέτη !!

Πρίν από μια εβδομάδα στις 26 Μαρτίου στο Κηφισιά public group, ο κος Αυλήτης ερωτήθηκε :
κε Βαγγελης Αυλήτης
Όπως κάθε νοικοκύρης ιδιοκτήτης θα παρακολουθούσε τις εργασίες που ο νοικάρης κάνει στο ακίνητό του, …. το κάνει ο δήμος στην Αλάσκα στην παρούσα φάση ;
Με άλλα λόγια, γίνεται θεσμικά επίβλεψη των εργασιών εκ μέρους του Δήμου ; ή έχει αφεθεί ο επενδυτής να λειτουργήσει στα πλαίσια της σύμβασής του χωρίς κάποια παρακολούθηση ;
Αυτή την στιγμή εκτελούνται σοβαρές εργασίες στατικής ενίσχυσης του σκελετού του κτιρίου. 

Ευχαριστώ.

Εμεινε αναπάντητο.
Σήμερα 1η Απριλίου, γίνεται σκυροδέτηση στην Αλάσκα. Πρέσσα, βαρέλες μπετόν κλπ. Ο επιβλέπων μηχανικός (ο κατ΄εξοχήν υπεύθυνος βάσει της οικοδομικής άδειας) ΔΕΝ παρευρίσκεται και ούτε θα πάει σήμερα. Και προφανώς ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ Κηφισιάς επιβλέπει τι γίνεται στο ακίνητό του!. Οι εργασίες στον σκελετό είναι προφανώς πολύ σημαντικές σε αυτό το κτίριο το οποίο ήταν μία παράγκα – και ΔΕΝ γίνονται σωστά!!!
Επειδή είναι πολύ σοβαρό το θέμα, σας καλώ να παρευρεθούμε άμεσα (σήμερα, αύριο το πρωί ?) επι τόπου με όλα τα εγκεκριμένα σχέδια ανά χείρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ