Κλεμμένο πιστόλι από σπίτι στην Κηφισιά στα χέρια Πακιστανών στο Κιλκίς

0
719

Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (15/1) σε αγροτική περιοχή στους Εύζωνες Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με τη συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 3 Πακιστανοί, για ληστεία σε βάρος αλλοδαπών και βιασμό 25χρονης κοπέλας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία και κατά περίπτωση βιασμό.

Οι τρεις δράστες, το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου 2022, με τη βοήθεια συνεργού τους που οδηγούσε όχημα, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών 4 άνδρες, και μία γυναίκα, υπήκοοι Κούβας.

Στη συνέχεια, αφού τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 460 ευρώ, τα κινητά τους τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα, οι δύο από τους αλλοδαπούς (28 και 29 ετών) με την απειλή όπλων, βίασαν διαδοχικά την 25χρονη κοπέλα. Τα μέλη της συμμορίας χάθηκαν στο σκοτάδι, τα θύματα έφτασαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και κατήγγειλαν τον βιασμό και τη ληστεία.

Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, το οποίο είχε κλαπεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order από οικία στην Κηφισιά τον περασμένο Μάιο, το χρηματικό ποσό 275 ευρώ, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσαν από τα θύματά τους.

Επιπλέον, σε βάρος του 28χρονου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.