Καταγγελία συνδημότη μας για την οδό Καλυφτάκη

    0
    194

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΗΣΙΑΣ

    Ονομάζομαι Μιχελής Πάνος κι είμαι άτομο με κινητικά προβλήματα. Από τον Οκτώβριος του 2016 κάνω συνεχώς οχλήσεις για τον δρόμο καρμανιόλα την  οδό Καλυφτάκη, (με αρχή την οδό Λύρα και τέλος την οδό Ερμού και την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας). Καθημερινά για να μεταβώ στην εργασία μου, την διασχίζω πεζός, με κίνδυνο της σωματικής μου ακεραιότητας. Η εν λόγω οδός, επειδή αποτελεί πέρασμα από την Κηφισιά και άλλους όμορους Δήμους προς την εθνική οδό, είναι ταχείας κυκλοφορίας, με συχνή διέλευση αυτοκινήτων αλλά και μεγάλων βαρέων οχημάτων. Επίσης ο δρόμος αυτός, δεν διαθέτει σήμανση, έχει παντελή έλλειψη πεζοδρομίου που με αναγκάζει να περπατάω στο οδόστρωμα, καθώς και έλλειψη ορατότητας .

    Παρ’ ότι συμπληρώνεται μια διετία από την ημερομηνία κατάθεσης των δίκαιων αιτημάτων μου, παρ’ ότι μου υποσχεθήκατε ότι θα τοποθετήσετε πινακίδες κινδύνου (Κ-16) καθώς και ρυθμιστικές πινακίδες (Ρ-32), παρ’ ότι εισηγηθήκατε στο Δήμο την κατασκευή μικρού πεζοδρομίου που θα εξασφάλιζε μια πιο ασφαλή διέλευση στο δρόμο της Καλυφτάκη, δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν έγινε και το μόνο που μου γνωστοποιεί ο δήμος είναι ότι δρόμος αυτός είναι εκτός σχεδίου, και για το λόγο αυτό υποτίθεται ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

    Όμως από αυτού του είδους την κατασκευή έως την κατάσταση που βρίσκεται ο δρόμος, από την πλήρη και ασφαλή διέλευση μέχρι την άκρως επικίνδυνη διέλευση που καλείται ο οποιοσδήποτε πεζός να κάνει διασχίζοντας καθημερινά τον εν λόγω δρόμο, υπάρχει τεράστια απόσταση.

    Είναι άκρως απογοητευτικό και ανεπίτρεπτο, εν έτει 2019 και σε ένα Δήμο όπως της Κηφισιάς, να υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι που να αναγκάζουν τους πολίτες να παίζουν καθημερινά «ρώσικη ρουλέτα» για να μεταβούν στην εργασία τους.

    Συγχαρητήρια για το Δήμο σας, ξαναψηφήστε τους

    Πάνος Μιχελής