Ιωάννης Παπαζήσης: Αγκαλιά με τον γιο του στο πρώτο Εκάλη Run (φωτό)

    0
    216

    Ο Ιωάννης Παπαζήσης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, έτρεξε στο πρώτο EcaliRun, παρέα με τον γιο του και μερικούς ακόμη φίλους.

    Μπορεί η παρέα του να φορά τα μετάλλια τερματισμού, εκείνος όμως που έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση είναι ο γιος του Ιάσονας, που του φορά αθλητικά ρούχα και τον κρατά στην αγκαλιά του.

    Τη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο φίλος του και εξίσου γνωστός ηθοποιός, Χάρης Τζωρτζάκης, σχολιάζοντας: «Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε απο το πρώτο Εκάλη Run! Την επόμενη Κυριακή ραντεβού στο Παλαιό Ψυχικό!». Στη φωτογραφία εκτός από τον Ιωάννη Παπαζήση, τον γιο του Ιάσονα και τον Χάρη Τζωρτζάκη, διακρίνονται η Γιούλικα Σκαφίδα και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

    16105784 10209813969963336 9148597829575147983 n

    Όλοι τους εκτός από τη συμμετοχή τους στο Εκάλη Run, στήριξαν και το πρόγραμμα Act4 Greece ( https://www.act4greece.gr/en/) που σκοπό έχει τη στήριξη των σχολείων μέσω της χρηματοδότησης σχολικών γευμάτων σε μαθητές του Δημοτικού στη Δυτική Αττική.Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πολλά παιδιά δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης, ψυχικά και σωματικά, ενώ τα ποσοστά της παιδικής φτώχειας αυξήθηκαν στο 27,8%. Αρκετά παιδιά υποσιτίζονται, ενώ παράλληλα η παιδική παχυσαρκία αυξάνεται λόγω της κακής διατροφής.

    Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου είναι αρκετά διακριτικοί όσον αφορά το γιο τους. Αποφεύγουν τις φωτογραφίες και προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός, τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε στην εκπομπή της Έμυ Λιβανίου, ότι δεν έχει παντρευτεί με την σύντροφό του. «Δεν έχουμε παντρευτεί, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης», είπε και συνέχισε, «Δεν πιστεύω στο γάμο αλλά και να πίστευα δεν θα το έκανα. Βαφτίσαμε το γιο μας και πραγματικά δυσκολεύτηκα. Το θεωρώ ένα μεγάλο κιτς θέμα. Δεν με ικανοποιεί»!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ