Θύμα στα… γρανάζια του ευρωπαϊκού ονείρου

0
113

Το κουβάρι μιας ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε στο Αγρίνιο προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας μετανάστης, αγνώστων ακόμα στοιχείων, βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός, ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

Ως προς τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί και το πότε ακριβώς απεβίωσε ο άτυχος μετανάστης

Όσον φορά στο πως βρέθηκε ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες. Το πτώμα εντοπίστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου, όταν ο τελευταίος διαπίστωσε πρόβλημα στο όχημα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και έπειτα από πολύωρη προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, με τη βοήθεια μηχανικών, τη σωρό.

Το λεωφορείο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Σερβία

Ο άτυχος άνδρας, ασιατικής καταγωγής και ηλικίας περίπου 30 ετών εγκλωβίστηκε μεταξύ του διαφορικού και του σασμάν του λεωφορείου, που έφτασε στο Αγρίνιο τη νύχτα της Κυριακής ερχόμενο από Βελιγράδι.

Το λεωφορείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο μετανάστης:

Ο 30χρονος βρήκε φριχτό θάνατο από τις αναθυμιάσεις και τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού όπως εικάζεται, νόμιζε πως το λεωφορείο κατευθύνεται προς Γερμανία και όχι προς την Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρείται πως εισήλθε σε αυτό με κάποιον τρόπο στη Σερβία, στριμώχτηκε στο συγκεκριμένο τμήμα της μηχανής, ελπίζοντας πως θα φτάσει σε άλλη χώρα ή ακόμη και στη Γερμανία.

Η ανακάλυψη της σορού του, το πρωί σε συνεργείο στο Αγρίνιο, κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τους άνδρες της δεύτερης να προσπαθούν επί τρεις ώρες να την απεγκλωβίσουν.

Χρειάστηκε να ζητηθεί και η συνδρομή ιδιωτών με γνώσεις μηχανικού αυτοκινήτων, ώστε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος η σορός να βγει από τη μηχανή, όσο το δυνατόν πιο ανέπαφη.

Τελικά αυτό επιτεύχθηκε τρεις ώρες μετά, με τους πυροσβέστες να κάνουν λόγο για περιστατικό που πρώτη φορά αντιμετωπίζουν.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, agriniopress.gr – Video – Φωτογραφίες: agriniopress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ