Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι

0
152

Ο Λιονέλ Μέσι το σκέφτεται. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.  Και παρόλο, ότι σύμφωνα με το RAC1 της Καταλωνίας , στη συνάντηση που είχε με τον Ρόναλντ Κούμαν, διακόπτοντας τις διακοπές του, ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή φαίνεται «περισσότερο εκτός παρά εντός της Μπαρτσελόνα», η πραγματικότητα είναι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, όπως αναφέρει  η ισπανική εφημερίδα Marca.

«H συντριβή από την Μπάγερν, οι ήττες-αποκλεισμοί από Ρόμα και Λίβερπουλ, η κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος αυτή την στιγμή, με ένα έργο στο οποίο δεν πιστεύει, τον καλούν να ανοίξει την πόρτα βάζοντας τέλος στα σχεδόν 20 χρόνια στην Μπάρτσα, που πάντως θα είναι για πάντα ο σύλλογος της ζωής του», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Όμως η απογοήτευση είναι τεράστια, που τον κάνουν να σκέφτεται σοβαρά ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή , επειδή δεν θέλει να συνεχίσει να χάνει με την Μπαρτσελόνα, επειδή δεν του αρέσει το πώς γίνονται τα πράγματα στον σύλλογο, γιατί βλέπει ότι θα αποχωρήσουν συμπαίκτες και φίλοι αυτό το καλοκαίρι..

Όμως  από την άλλη υπάρχουν πολλά πράγματα, καθημερινά αλλά σημαντικά που τον κάνουν να σκεφτεί. Έτσι, η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί. Έτσι κι αλλιώς ένα τέλος μετά από 20 χρόνια στη Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο.

Ο 33χρονος Λιονέλ Μέσι είχε αποφασίσει να συνεχίσει την ζωή του στην Βαρκελώνη και μετά το τέλος της καριέρας του, που είχε ονειρευτεί να γίνει από αυτόν τον σύλλογο. Όπως ήθελε και η σύζυγός του Aντονέλα, μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Και σίγουρα το να πει «αντίο» χωρίς φιλάθλους, πίσω από κλειστές πόρτες, μετά τη χειρότερη ήττα της Μπαρτσελόνα σε όλη την ιστορία της δεν είναι το αντίο που πιστεύει ότι του αξίζει.

Όμως πρέπει να πάρει μία απόφαση και αναμένεται να την πάρει τις επόμενες μέρες. Γνωρίζοντας ότι η αναχώρησή του θα μπορούσε να είναι καλή για την αναγέννηση της Βαρκελώνης.

Στην πόρτα πάντως έχουν αρχίσει να φτάνουν, περιμένοντας τις εξελίξεις, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί ΣΖ και Ίντερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ