Ζώδια και προβλέψεις Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

    0
    106

    Tι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε επηρεάζει θετικά και σου δίνει το έναυσμα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που ήθελες να κάνεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς μία σημαντική πρόταση για την καριέρα σου. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή κατάσταση και ο ερωτισμός σου εμφανής. Ευνοϊκή ημέρα και για τα οικονομικά σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει αλλαγές στις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά και στον τρόπο ζωής σου, περισσότερο σε θέματα συμβίωσης. Σήμερα είσαι αρκετά κοινωνική και έχεις διάθεση για χαλαρές συζητήσεις με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν, για αυτό φρόντισε να τα διευθετήσεις για να σου φύγει το άγχος. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα ξεπεραστούν προβλήματα του παρελθόντος.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις σήμερα. Επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη. Θα γίνουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερη θα κάνεις μία γνωριμία που θα έχει μέλλον. Ανοίγει λοιπόν μια καινούργια περίοδος στα αισθηματικά σου και οι μαύρες μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Σε απασχολεί πολύ και η καριέρα σου σήμερα, θα δεις και σε αυτόν τον τομέα αλλαγές, προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σου δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο που θα ήθελες, ωστόσο μην πελαγώνεις, θα φτιάξουν και αυτά με σωστή διαχείριση.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η Νέα Σελήνη απογειώνει την κοινωνικότητά σου και επηρεάζει την καθημερινότητά σου στη δουλειά. Θα υπάρξουν αλλαγές και πιθανές ανακατατάξεις, να είσαι έτοιμη για την αλλαγή και για τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μπορεί να είναι μία νέα θέση εργασίας ή κάποια δουλειά στο εξωτερικό. Μην παραμελήσεις την υγεία σου. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, σήμερα καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσεις για να μπορέσεις να πας παρακάτω. Είναι η ιδανική ημέρα για να κάνεις συζητήσεις για τα οικονομικά και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.

    ΛΕΩΝ
    Σήμερα θα γίνεις πιο δημιουργική. Οι γιορτές πλησιάζουν και έχεις ανάγκη από διασκέδαση και φλερτ. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να χαλαρώσεις λιγάκι και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ένας καινούργιος έρωτας μπροστά σου. Να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και στα επαγγελματικά σου. Σκέψου με σύνεση τις επόμενες κινήσεις σου γιατί έχει έρθει η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές αποφάσεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Οι οικογενειακές σχέσεις είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα. Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις με τους γονείς σου, ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και με την ακίνητη περιουσία σου. Κινείσαι σε πιο ομαλό έδαφος στα αισθηματικά σου και προβλήματα που είχες στη σχέση σου έχουν αρχίσει να αποτελούν παρελθόν. Αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά και σε βοηθάει να πας παρακάτω. Αν δεν έχεις σχέση, είναι στο χέρι σου να κινηθείς κατάλληλα για να αποχαιρετίσεις τη μοναξιά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, όμως συνεχίζουν να σε απασχολούν.

    ΖΥΓΟΣ
    Περνάς μία θετική περίοδο στη ζωή σου και υπάρχουν ευκαιρίες για να εκμεταλλευτείς. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να εκφραστείς πιο άνετα στους γύρω σου και να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και με τους συγγενείς σου. Η ημέρα θα κυλήσει όμορφα στη δουλειά σου και θα λύσεις προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Κινήσου με σύνεση και μην κάνεις άσκοπες σπατάλες, για να μπορείς να διατηρήσεις την πρόοδο που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα στα οικονομικά σου.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η Νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σου. Οι γύρω σου βασίζονται περισσότερο σε εσένα και αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλειά, επομένως αύξηση στα οικονομικά σου. Είσαι σε ρομαντική διάθεση, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που σε δυσαρεστούν και σου χαλάνε τη διάθεση. Μίλησε με τον σύντροφό σου και προσπαθήστε να λύσετε τα όποια ζητήματα μπορεί να υπάρχουν. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου και οι προκλήσεις και οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, είσαι έτοιμη να γυρίσεις σελίδα και να πας παρακάτω. Έχεις ανάγκη να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον σου και είσαι έτοιμη να το κάνεις. Αν «κυνηγάς» μία προαγωγή ή μία αλλαγή στη δουλειά σου, η κατάλληλη ευκαιρία ήρθε.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Τα εργασιακά είναι σε πρώτο πλάνο για εσένα καθώς έχεις μεγάλους στόχους, όμως ταυτόχρονα έχεις ανάγκη για χαλάρωση. Υπομονή οι γιορτές πλησιάζουν και θα ξεκουραστείς. Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να πάρεις μία απόσταση από τις εξελίξεις. Για σήμερα όμως, μείνει συγκεντρωμένη στους στόχους σου και δούλεψε για να κάνεις πρόοδο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και μην παραμελείς την υγεία σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Αντιμετωπίζεις ακόμη κάποια προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας, ωστόσο έχεις καλή διάθεση και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου. Σήμερα κάνεις καινούργια σχέδια και έχεις διάθεση να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Θα είναι συμφέρουσες και για τα οικονομικά σου.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Οι αναποδιές θα σταματήσουν και η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου. Σε απασχολεί πολύ η καριέρα σου και επιθυμείς να εξελιχθείς. Εργάσου για αυτό και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Η κούραση της καθημερινότητας θα χαθεί στο τέλος της ημέρας και για αυτό οφείλεται ο σύντροφός σου με τον οποίο θα περάσεις όμορφες στιγμές. Θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ