[ad_1]
Την αντίδραση της Ιωάννας, η οποία πριν από ένα μήνα είδε τη ζωή της να καταστρέφεται όταν δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, προκαλεί η στάση της κατηγορούμενης, η οποία ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές, προκειμένου να αποφυλακιστεί νωρίτερα.
Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».
«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» υπογραμμίζει μάλιστα η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ από την άλλη πλευρά, η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως το συμβούλιο των φυλακών είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.
Τέλος, μέχρι στιγμής την έχει επισκεφθεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης
Σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες. Καταθέσεις…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα











