Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πυραμίδα του Λούβρου

    0
    374

    Το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης στον κόσμο και ιστορικό μνημείο για το Παρίσι, αποτελεί ορόσημο της πόλης από το 1793 όποτε και πρωτολειτούργησε ως μουσείο.

    Περίπου 38.000 αντικείμενα από την προϊστορία μέχρι τον 21ο αιώνα εκτίθενται σε μια έκταση 73.000 τ.μ., με το 2018 να σημειώνει ρεκόρ επισκεψιμότητας καθώς στους χώρους του βρέθηκαν 10,2 εκατομμύρια επισκέπτες!

    Δεν γίνεται να βρεθείτε στο Παρίσι, λοιπόν, και να μην επισκεφτείτε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Λούβρου. Από τα πιο δημοφιλή και πολυφωτογραφημένα σημεία του η χαρακτηριστική γυάλινη πυραμίδα που κοσμεί τον εξωτερικό του χώρο από τη δεκαετία του 1980 και αποτελεί αντικείμενο φωτογράφισης για πολλούς επίδοξους μελλοντικούς φωτογράφους, αλλά και για τους λάτρεις των social media.

    Αν θέλετε κι εσείς να απεικονίσετε την εκπληκτική αυτή πυραμίδα στον φωτογραφικό φακό σας, για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο στο πλάνο σας, επισκεφτείτε το μουσείο κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, και κατά προτίμηση ημέρα Τρίτη, καθώς είναι η μέρα που τα μουσεία στο Παρίσι είναι κλειστά και έτσι οι τουρίστες θα είναι λιγοστοί.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ