Ασυνόδευτα ανήλικα και η άγνοια των ιδεοληπτικών

0
464

Περί ασυνόδευτων “ανηλίκων” προσφύγων και την ανιδεότητα και άγνοια πολλών.

1. Είναι γεγονός πως υπάρχουν ανήλικα εντός των ροών και κάποια από αυτά είναι πραγματικά παιδιά. Μόνο που τα παιδιά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι ασυνόδευτα. Είναι με τους γονείς τους (μητέρες κυρίως και λιγότερο πατέρες). Στα στοιχεία της FRONTEX & UNHCR, οι ανήλικοι είναι περίπου το 32% των ροών όπου εξ αυτών οι κυρίαρχες ηλικίες είναι μεταξύ 12 και 17 (81%)

2) φυσικά δεν έγινε καμία παιδομαζωξη στην χώρα μας. Τα ποσοστά ασυνόδευτων οφείλεται σε ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ με ευθύνη τόσο των παράνομα εισερχομένων όσο και των Αρχών εδώ. Εκτός και αν πιστεύει κανείς πως υπάρχουν εκατοντάδες Αχμέτ και Μαχμούτ (κλασσικό όνομα) με ημερομηνία γέννησης την 1.1.2002..(για να δείξουν ως ανήλικοι).

Στην πραγματικότητα μιλάμε για μερίδα νεαρών με μούσια και με βγαλμένους φρονιμίτες που δηλώνουν έφηβοι.

Συγνώμη αν χαλάω την ονείρωξη κάποιων για τα παιδάκια δήθεν που ζητούν άσυλο, αλλά προσωπικά βλέπω άντρες (δειλούς μάλιστα) που είπαν ψεύτικα στοιχεία για άσυλο. Τα πραγματικά παιδιά είναι απείρως λιγότερα και σίγουρα ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ειδάλλως γίνονται λεία δουλεμπόρων.

Και επειδή ξέρω πως κάποιοι είναι και κομματάκι αργοί στο να το συλλάβουν ως αντικείμενο, τοποθετώ εικόνες με δεδομένα του ΟΗΕ για το 2018.

Α.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ