Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Αποχαιρέτησαν τον «Βασιλιά» οι Καβαλίερς

Αποχαιρέτησαν τον «Βασιλιά» οι Καβαλίερς

0

[ad_1]

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποχαιρέτησαν τον Λεμπρόν Τζέιμς με μια συγκινητική επιστολή, την οποία δημοσίευσαν, μετά την απόφασή του Αμερικανού παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Νταν Γκίλμπερτ αποθέωσε τον 33χρονο παίκτη, ενώ πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «23», την οποία φορούσε ο «Βασιλιάς» στους «Καβς». Το δεύτερο «διαζύγιο» των Καβαλίερς με τον Τζέιμς φαίνεται να ήταν φιλικό, σε αντίθεση με αυτό του 2010, όταν ο «Βασιλιάς» είχε αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά, οι Καβαλίερς αναφέρουν: «Πάντα θα θυμόμαστε τη 19η Ιουνίου του 2016, όταν οι Καβαλίερς με ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς έβαλαν τέλος στα 52 χρόνια ξηρασίας και κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα που περίμεναν χρόνια και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα έρθει ποτέ. Ένα πρωτάθλημα που ένωσε γενιές φίλων της ομάδας, ζωντανών και μη. 

Όλοι όσοι έχουν ρίζες στο Οχάιο ένιωσαν τη χαρά αυτή και ότι η κατάρα ανήκε στο παρελθόν. Το Οχάιο είδε πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1964. Τα λόγια δεν φτάνουν για να εκφράσεις τη σημασία και το συναίσθημα του επιτεύγματος. 

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν ο Λεμπρόν δεν συμφωνούσε να επιστρέψει σπίτι του και να οδηγήσει τους…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version