Απολογείται ο τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Παίδων, είναι αντιμέτωπος με κακουργήματα

0
145

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 61χρονος ο οποίος φέρεται να έδρασε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν εργαζόταν στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων, είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Επιπλέον, κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, σε βαθμό πλημμελήματος καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Η δίωξη σε βάρος του 61χρονου τραυματιοφορέα ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ο κατηγορούμενος τραυματιοφορέας φέρεται πως εκμεταλλεύτηκε δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 6 και 8 ετών, τα οποία ήταν σε νάρκωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν τουλάχιστον 11 πρόσωπα μεταξύ των οποίων γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι κλήθηκαν με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ