Αδειοδοτηθηκε για 1 χρόνο το Βαρδαξής

0
158

Χορηγείται άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης ανοικτού ∆ηµοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου «ΦΩΤΗΣ ΒΑΡ∆ΑΞΗΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γυµναστηρίου , στη ∆ηµοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας.

Η εν λόγω αθλητική εγκατάσταση ανήκει στην κατηγορία Β2 σύµφωνα µε το νόµο 4479/2017 και χρησιµοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου (Α Κατηγορία ΕΠΣΑ) και κλασικού αθλητισµού, καθώς και για κάθε άθληµα του οποίου η συγκεκριµένη εγκατάσταση πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο ανώτατος επιτρεπόµενος αριθµός καθηµένων θεατών είναι 440 άτοµα. Πληρούνται εν µέρει οι προϋποθέσεις και χορηγείται προσωρινή άδεια έως ότου αποκατασταθούν οι ατέλειες, σύµφωνα µε το από 06/08/2018 και µε
αριθ.πρωτ. 389024/16095/2050/416 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισµού &
Αθλητισµού ∆/νση Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδοµών Τµήµα Τεχνικών Προδιαγραφών και Αδειοδοτήσεων Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Η άδεια λειτουργίας ισχύει για ένα (1) έτος.Ο υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης και τα
σωµατεία, υποχρεούται:

  1. Να φροντίσουν να οριστεί και να εφαρµοστεί συγκεκριµένο πρόγραµµα
    καθαριότητας του οποίου θα ελέγχεται η απόδοση και να φροντίσει για την εκπαίδευση προσωπικού σχετικά µε τη σωστή χρήση του ιατροφαρµακευτικού εξοπλισµού, τη χορήγηση πρώτων βοηθειών και τα σωµατεία θα πρέπει να αναλαµβάνουν την ευθύνη για την πλήρωση του ιατρείου και την αναπλήρωση βασικών µέσων και υλικών άµεσης βοήθειας, όπως επίσης, ο ιατροφαρµακευτικός εξοπλισµός θα πρέπει να βρίσκεται σε ανεξάρτητο χώρο που θα στεγάζει το ιατρείο και θα πρέπει να είναι άµεσα προσβάσιµος.
  2. Να πραγµατοποιούν τακτικά, ενηµέρωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου για πραγµατογνωµοσύνη βλαβών εγκαταστάσεων.
  3. Ένα µήνα πριν τη λήξη της άδειας λειτουργίας κάθε αθλητικής εγκατάστασης να υποβληθεί δήλωση ότι δεν έχουν µεταβληθεί οι συνθήκες και πως οι οµάδες που αγωνίζονται στην εγκατάσταση δεν έχουν ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ