Έγκλημα στην Κηφισιά: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 40χρονος

0
641

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 40χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο στη Κηφισιά πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε ακόμα έναν, την ώρα που εκτελούσαν εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος αλλά θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όση ώρα παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

Ο δράστης είχε τραυματίσει τον έναν εργαζόμενο στην κοιλιακή χώρα και τον άλλον στην πλάτη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ο ένας δεν τα κατάφερε και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που έμενε σε πολυκατοικία στην οδό πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο εργαζόμενοι και άρχισε να πυροβολεί. Μετά επέστρεψε σπίτι του και ανέβηκε στην ταράτσα.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, οι γείτονες υπέδειξαν που μένει ο ένοπλος και τον συνέλαβαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Εκεί ακούστηκε να φωνάζει:

«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω»!

Η στολή αστροναύτη και το χρονικό

Ο δράστης την ώρα του εγκλήματος φορούσε στολή αστροναύτη.

Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί ενημέρωναν τους προϊσταμένους τους ότι ο δράστης της στυγνής αυτής δολοφονίας φορούσε τη συγκεκριμένη στολή, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο βαριά ψυχασθενής άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Στην έρευνα που έκαναν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί στο σπίτι του εντόπισαν σπαθιάμαχαίρια και αυτοσχέδια δρεπάνια ενώ ο ίδιος συνέχιζε να μιλάει για τον σατανά και για τα μάγια που του είχαν κάνει.

Οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν πως ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωνε τον εργάτη του φυσικού αερίου στην Κηφισιά είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού.

«Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και προχτές το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», λέει η μητέρα του άλλου τραυματισμένου υπαλλήλου.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλαπερίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», λέει ένας κάτοικος της περιοχής στο Mega.