Άρση των μέτρων: Οι φόβοι κυβέρνησης και επιστημόνων για την επόμενη μέρα

0
131

[ad_1]

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση καθώς σε λίγες ώρες η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την άρση των μέτρων στην Ελλάδα.

Η 4η Μαΐου είναι η πλέον κρίσιμη ημερομηνία για την άρση των μέτρων, ωστόσο ήδη εκφράζονται αρκετές διαφωνίες και φόβοι.

Στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες είναι τα σχολεία, αφού το εν λόγω ζήτημα εξακολουθεί να δημιουργεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό σε επιστήμονες αλλά και γονείς.

Μεγάλο αγκάθι τα σχολεία

Οι έως τώρα πληροφορίες λένε ότι θα ανοίξουν τα σχολεία. Πρώτα για την τρίτη Λυκείου και στη συνέχεια να ανοίξουν όλα τα σχολεία μέσα στον Μάιο.

Ωστόσο η οριστική απόφαση για τα σχολεία δεν έχει ληφθεί, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με τις αυριανές δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως η οποία θα συμμετάσχει στην καθιερωμένη ενημέρωση Τύπου με τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά.

Τα ερωτήματα μέχρι τότε σχετικά με το πότε ακριβώς θα ανοίξουν, όσο και για το πόσοι μαθητές θα είναι στις τάξεις και ποια θα είναι τα μέτρα που θα εφαρμόζονται, παραμένουν αναπάντητα.

Ανησυχία για τις εικόνες στα υποθηκοφυλακεία

Την ίδια ώρα ανησυχία προκαλούν και οι εικόνες που έκαναν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου καθώς στην πρώτη μέρα λειτουργίας των Υποθηκοφυλακείων,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ