Ο Σιαφαρίκας πρώτος Έλληνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στα Γρεβενά

0
120

[ad_1]

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας με Honda CRF480R τερματίζει πρώτος Έλληνας στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στα Γρεβενά.

Ο 13 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας Honda CRF480R , συγκέντρωσε 4 βαθμούς στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece που διοργανώθηκε στα Γρεβενά. 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Γρεβενών φιλοξενήθηκε και διοργανώθηκε ο πέμπτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro με τη συμμετοχή όλων των εργοστασιακών ομάδων. Ο αγώνας αποτελούνταν από 1 Super Ειδική διαδρομή που διοργανώθηκε την Παρασκευή και από 6 γύρους τις επόμενες 2 ημέρες (Σάββατο 1 Ιουλίου και Κυριακή 2 Ιουλίου) συνολικού μήκους 130 χλμ. Κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, η υψηλή θερμοκρασία που ταλαιπώρησε τους αναβάτες αλλά και ο μεγάλος αριθμός θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που είχε κατακλύσει τις ειδικές διαδρομές επευφημούσε τον Έλληνα Πρωταθλητή ως εκπρόσωπο της Ελλάδος στον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο μάλιστα στη σχεδίαση και κατασκευή της Super Ειδικής διαδρομής.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF480R, συμμετοχή της εταιρίας Αδελφοί Σαρακάκη…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα