7.8 C
Kifissia
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Βγαίνει στο σφυρί το Palmie bistro στο Κεφαλάρι

Must read

Σε «κλοιό» πλειστηριασμών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η αλυσίδα καφέ και εστίασης Palmie bistro, δημιούργημα της οικογένειας Κουτρουλιά.
Πριν λίγο καιρό βγήκε στο σφυρί το συγκρότημα της Palmie Catering, στην Αυλώνα, με τιμή εκκίνησης 1.785.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Για τη νέα χρονιά, όμως, και συγκεκριμένα για τις 8 Μαρτίου 2023, έχει προγραμματιστεί να γίνει, -εάν μέχρι τότε δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή του-, ο πλειστηριασμός για ένα από τα βασικά σημεία της αλυσίδας, αυτό που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου.

Επισπεύδουσα είναι η doValue και ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά του επικεφαλής του ομίλου Γιώργου Κουτρουλιά, ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 2.598.000 ευρώ., εκ των οποίων τα 2.362.000 ευρώ αφορούν το κυρίως κατάστημα του ισογείου και 236.000 ευρώ αποθήκη του υπογείου.
Σημειώνεται ότι το ποσό εγγραφής κατάσχεσης είναι 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης ύψους 512.874 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης.

Τι βγαίνει στο σφυρί

Συγκεκριμένα, στο σφυρί αναμένεται να βγει κατάστημα του ισογείου ορόφου, με επιφάνεια 351,50 τ.μ. στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου, στο οποίο ανήκει η αποκλειστική χρήση της εμπορικής εκμετάλλευσης έμπροσθεν χώρου, εμβαδού 407,40 τ.μ.
Επίσης, η αποθήκη του πρώτου υπογείου που έχει επιφάνεια 351,50 τ.μ. και βρίσκεται κάτω ακριβώς από το κυρίως κατάστημα.
Η οικοδομή είναι κτισμένη σε οικόπεδο εκτάσεως 2.451,75 τ.μ. επί της πλατείας και πλησίον του Άλσους Κεφαλαρίου, σε απόσταση περίπου 800μ από το Δημαρχείο της Κηφισιάς, 180μ από τη Χαρ. Τρικούπη και περίπου 800μ από το Άλσος της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, ο χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος και σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.
Οι παραπάνω οριζόντιες ιδιοκτησίες περιήλθαν στον οφειλέτη Γ. Κουτρουλιά από τον Ιούνιο του 1990, ενώ βαρύνονται με αρκετές προσημειώσεις και κατασχέσεις.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article