Αυτοί χόρεψαν τανγκό στον Πειραιά! (video, photos)

0
78

[ad_1]

Αρκετοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού. Συνολικά 22, με τον Σολδάνο να γίνεται ο 23ος Αργεντινός που ντύνεται στα «ερυθρόλευκα».
Λίγοι όμως από αυτούς ήταν καθαρόαιμοι επιθετικοί. Δεν προτιμούσε, στις περισσότερες περιπτώσεις σέντερ φορ από αυτή την χώρα ο Ολυμπιακός για να καλύψει τις ανάγκες του.

Ο Φράνκο Σολδάνο γίνεται μόλις ο 7ος  επιθετικός που θα αγωνιστεί στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό εύχονται να έχει μία σημαντική καριέρα, σίγουρα καλύτερη από τους περισσότερους προκατόχους του.                                          

1.Αντόνιο Χούστο Άλτσιμπαρ   
                                                                  
Ο 28χρονος τότε επιθετικός από την Κόρντομπα, αποκτήθηκε το 1972 από τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον «θόρυβο» που έγινε γύρω απ΄το όνομα του. Έπαιξε μόνο σε 7 ματς πρωταθλήματος, χωρίς να σκοράρει και τα μοναδικά του τέρματα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ήταν στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναργειακό, όπου πέτυχε 2 γκολ, στη δύσκολη νίκη της ομάδας του αείμνηστου Λάκη Πετρόπουλου με σκορ 3-2. 

2. Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες 
Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν ποτέ στην χώρα μας. Ο επονομαζόμενος και «βούβαλος» εξαιτίας…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα