[ad_1]
Μαχαιρωμένος θανάσιμα από «αυτοπροκαλούμενα» τραύματα με 2 μαχαίρια βρέθηκε στο σπίτι του ο κορυφαίος ειδικός ακτινολογίας που ανακάλυψε το δηλητήριο που «σκότωσε» τον πρώην πράκτορα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών Αλεξάντερ Λιτβινένκο.
Ο Matthew Puncher πέθανε από υπερβολική αιμορραγία, μετά από επαναλαμβανόμενα τραύματα που προκάλεσε στο λαιμό, στα χέρια και στο πάνω μέρος της κοιλιάς του χρησιμοποιώντας δυο μαχαίρια κουζίνας. Η περίεργη αυτή υπόθεση θανάτου εγείρει πολλά ερωτήματα, ωστόσο, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο παθολόγος Nicholas Hunter, που διενήργησε την νεκροψία, δεν έκρυψε ότι αρχικά δεν μπορούσε να αποκλείσει την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου, ωστόσο στην συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τραύματα είχαν προκληθεί από τον ίδιο τον Puncher.
Με την άποψη αυτή δεν φαίνεται όμως να συμφωνεί η ντετέκτιβ Rachel Clark καθώς υποστηρίζει ότι: «Τα τραύματα ήταν τόσο εκτεταμένα, που δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δυνατόν να προκαλέσει κάποιος τόση ζημία στο σώμα του χωρίς να έχει χάσει τις αισθήσεις του». Ο ιατροδικαστής από την άλλη εμμένει στο πόρισμά του, υπογραμμίζοντας πως
«Είναι πιθανό να καταφέρει κάποιος αρκετές μαχαιριές πριν πέσει…
[ad_2]
Διαβάστε περισσότερα












