Μια νέα δικαίωση του αναπτυξιακού μας προγράμματος
Ο Πανερυθραϊκός επιχειρεί κάθε χρόνο να πραγματοποιεί ένα «βήμα» παραπάνω στο αναπτυξιακό του πρόγραμμα, θέλοντας να δώσει χρόνο και χώρο στα νέα παιδιά, που θα αποτελέσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Με βάση αυτό το στόχο, η φετινή παρουσία των U18 Reds βάζει από την πλευρά της ένα ακόμη «λιθαράκι».
Η εφηβική μας ομάδα κατάφερε να πάρει την 6η θέση στο πρωτάθλημα Rising Stars της ΕΟΚ, ενώ συμμετέχει και στο Final-6 του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ, με φόντο μία θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Τα σημαντικά γεγονότα για το σύλλογό μας δε σταματούν εδώ, καθώς τέσσερις αθλητές της ομάδας αυτής κλήθηκαν στην προπειλογή της Εθνικής Εφήβων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Παναγιώτη Παπαζώτο, Δημήτρη Κακαρούχα, Απόστολο Νικολαΐδη και Λευτέρη Χαβουτσά, οι οποίοι αύριο (8/3, 7:00) θα προπονηθούν στο Κλειστό Παλλήνης μαζί με τους υπόλοιπους κληθέντες από το κλιμάκιο του Νότου. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι οι πρώτοι τρεις αθλητές μας έχουν συνυπάρξει και στην ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού την φετινή σεζόν, λαμβάνοντας τις πρώτες τους παραστάσεις σε επίπεδο Ανδρών στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League.
Εχοντας, λοιπόν, ως επιβράβευση την κλήση στους τέσσερις αθλητές μας να βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Εφήβων, ο Πανερυθραϊκός δείχνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την πίστη του στο αύριο.