11 C
Kifissia
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

Must read

Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην εξωτερίκευση, τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο θερμό και αισιόδοξο. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, θα υπάρξει διαίσθηση και φαντασία, οι επαφές θα είναι δημιουργικές, στις συζητήσεις δεν θα λείψουν τα εξομολογητικά λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις.

 

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, τα αποκαλυπτικά λόγια θα βοηθήσουν να φύγουν οι αμφιβολίες, ανανεωτικές θα είναι οι επαφές θα υπάρξει ψυχολογική τόνωση.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, στις συζητήσεις, στις γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στην έντονη παρόρμηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι τα ρίσκα να είναι προσγειωμένα και συνετά.

 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη φέρνει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση και απελευθερωμένες ενέργειες. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, όσο πιο οργανωμένα θα είναι τα πλάνα τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις ένα χρονικό διάστημα χαράς και διασκέδασης. Το βράδυ σε βοηθά να χαρείς στιγμές και παρέες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Νιώθεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιβάλλεις θέλω και ανάγκες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και ανωτέρους σου και δείξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα και το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τις προηγούμενες μέρες.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει λόγω διαφωνιών με τους ανωτέρους σου. Τακτοποίησε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να απολαύσεις στιγμές μαζί τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας σε απασχολούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπραγματεύσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στα μέγιστα αποτελέσματα για εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να γίνεις πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε περιττά ξεσπάσματα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι περιορίζεσαι και καταπιέζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και την ανάγκη να αντιδράσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Προσοχή γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, όμως ο παρορμητισμός σου θα έχει δημιουργήσει ήδη προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, σήμερα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θα προβληματίσουν το περιβάλλον σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στα σχέδιά σου που θα σε απογοητεύσουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις ώριμα και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς σε ευχαριστεί να εκφράζει σκέψεις και απόψεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χαμηλούς τόνους τις οποίες καταστάσεις καθώς μόνο έτσι θα αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες στο επαγγελματικό περιβάλλον κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Πιθανό είναι να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές όταν σε αναστατώσουν, όμως πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να έχεις καλύτερη προσέγγιση την οποία κατάσταση σε προβληματίσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Η καθημερινότητα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα αλλάζει τα δεδομένα ξαφνικά και δημιουργεί έντονη αναστάτωση και καχυποψία για τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Αλλαγές μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, είναι στο χέρι σου όμως να πετύχεις αυτά που θέλεις αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και το ένστικτό σου που μπορεί να δώσει ξαφνικές ιδέες άκρως ενδιαφέρουσες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και πώς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αναστάτωση που θα δημιουργήσει ένταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ξαφνικές κόντρες μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, το πιθανότερο είναι να αυξηθούν σημαντικά οι υποχρεώσεις καθημερινότητα, κάτι που είναι αρκετό για να σε αγχώσει. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα εργασιακής φύσεως που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερα εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Επικεντρώσου στο να δώσεις λύσεις και άφησε στην άκρη πιθανές εντάσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος και στην ψυχολογία σου.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article