23 C
Kifissia
Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Must read

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα ξανά συζητηθούν παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις και να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

 

Σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν λήξει άδοξα τώρα θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν με μία καινούργια προοπτική, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις επαφές τις σχέσεις και τις αποφάσεις. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα θα δοθούν εξηγήσεις που θα δώσουν μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

 

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση και διεκπεραίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, με αμεσότητα θα αξιοποιηθούν τα ανοίγματα και οι καινούργιες ευκαιρίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, απαραίτητο θα είναι ο συντονισμός και η συγκέντρωση στους στόχους.

 

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως να υπάρξουν ανταγωνισμοί, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τις καταστάσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, τα συμβάντα θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις και τις επαφές. Σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν γνωριμίες που δεν αποκλείεται να πάρουν και μία πιο επαγγελματική όψη.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό αυτό να γίνει με ηρεμία και χωρίς την ένταση και το άγχος να κυριαρχούν. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα έχουν κόστος στην εξέλιξή σου.

 

Αισθηματικά

 

Το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή δυσάρεστα, φρόντισε να απολαύσεις το χρόνο με το ταίρι σου που θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη σου για μία σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και σε παρέες που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Επαγγελματικά σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια μπορεί να έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να προκύψουν και να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

 

Αισθηματικά

 

Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου, φρόντισε να αξιοποιήσεις το βράδυ για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να απογειώσουν την ψυχολογία σου και να αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, μέχρι το μεσημέρι έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την υπερένταση, θέματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο τραπέζι και σε απασχολούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καχυποψία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις οικονομικές υποθέσεις καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι σημαντικό να ακουμπήσεις το έντονα αισθητήριο που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος επιλογές.

 

Αισθηματικά

 

Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στη σχέση σου καθώς θα κυριαρχήσει ένταση και η συγκρουσιακή κατάσταση με το περισσού. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και δημιουργεί αναταράξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κλείσεις υποθέσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

 

Αισθηματικά

 

Μπορείς παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες να κλείσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, θέλεις να επικεντρωθείς στην δημιουργία και την διασκέδαση καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις χαρές της ζωής. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητά σου και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους που έχεις σε μελλοντικό χρόνο. Η έντονη ενεργητικότητά σου θα εντυπωσιάσει το επαγγελματικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν.

 

Αισθηματικά

 

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου γίνονται άμεσα εμφανή στο ταίρι σου και αυτά δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να βρεις λύσεις. Το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την οικογένεια δίνοντας ιδανικές λύσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς του δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Ο δυναμισμός και η κατανόηση που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τις σχέσεις με ανώτερους σου και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

 

Αισθηματικά

 

Δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο που μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας μακριά άγχη και ανασφάλειες που μπορεί να ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να απογειώσει το πάθος, η οικειότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, σήμερα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον θέλοντας να πάρεις τις συμβουλές τους. Το βράδυ θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να ισορροπήσεις καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε επίπεδο εμπορίου και επικοινωνίας θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις για εσένα. Οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να σου δώσουν σημαντικές συνεργασίες της ζωής σου και να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου

 

Αισθηματικά

 

Η επικοινωνία και το πάθος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την όποια κατάσταση με το ταίρι σου και να επικρατήσει η αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα σε οδηγήσει να κινηθείς διαφορετικά στο επίπεδο των σχέσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, σήμερα σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι οικονομικές απολαβές σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις και η εργατικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Αισθηματικά

 

Βάλε το πάθος και τον αισθησιασμό στην καθημερινότητα καθώς αυτά θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε μία νέα πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε οδηγεί πιθανά σε πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο επίπεδο των συνεργασιών σου και αυτό είναι κάτι που είναι άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα και το κύρος σου.

 

Αισθηματικά

 

Ο πόθος και η έξαψη που κυριαρχούν στη σχέση δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν εντάσεις και δυσαρέσκεια. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή με την άφιξη της.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε δραστηριοποιεί να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή και να εκκρεμούν από το παρελθόν επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να ολοκληρώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στην καθημερινότητα που σε κουράζουν.

 

Αισθηματικά

 

Δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις το ταίρι σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν καθώς η μέρα ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε φοβίσουν, μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ότι θεωρείς ότι σε κρατάει στο παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις σε φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν. Το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς με ιδανικό τρόπο και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς επιστρέφονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

 

Αισθηματικά

 

Προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσετε μαζί καθώς το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι θέλει να σε στηρίξει σε όλα αυτά που σχεδιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώσω σαν τις τελευταίες μέρες. Το μεσημέρι αλλάζει την διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σου στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς από κοινού με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα σε οδηγήσουν στην αλαζονεία, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

 

Αισθηματικά

 

Μία συζήτηση για στόχους που έχετε από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας δραστηριοποιήσει ώστε να τους πετύχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article