Home Uncategorized Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου

0

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αντιδραστικότητα, άρνηση, ανάγκη για άμεση αλλαγή. Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις, στις συζητήσεις ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία. Όσοι αισθάνονται πιεσμένοι ή δέσμιοι θα πρέπει να οριοθετήσουν την εσωτερική τους ορμή για εναντίωση και ριζική αλλαγή.

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τους παρατραβηγμένους καυγάδες, προσοχή σε αποφάσεις χωρισμού ή απομάκρυνσης. Δεν θα λείψουν οι ενέργειες πάθους και έξαρσης, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει το στοιχείο της υπερβολής. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, συμφωνίες και τελεσίδικες απαντήσεις.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ανάγκη θα εκδηλωθεί για συντροφικότητα, αμοιβαιότητα και συναισθηματική κατοχύρωση. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στην αβεβαιότητα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην κτητικότητα. Οι συγκαταβατικές διαθέσεις θα βοηθήσουν να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει διάθεση για απελευθερωμένες και αυθόρμητες προσεγγίσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες. Οι ερωτευμένοι θα βρουν το θάρρος να ξεκλειδώσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο και να προσεγγίσουν με τρόπο ξεκάθαρο.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές ιδέες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να δώσουν ώθηση για μακροπρόθεσμα σχέδια που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα και ευημερία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι επιθυμητό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην επιτρέψεις στην παρορμητικότητα να έχει τα ηνία καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η ένταση είναι διάχυτη σήμερα και δεν θα διστάσεις να εκφραστείς εριστικά και επιθετικά κυρίως σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά οι οικογενειακές σχέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές γι’ αυτό συγκράτησε τα νεύρα σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και καλά θα κάνεις να πάρεις την πρωτοβουλία των κινήσεων εάν θεωρείς ότι είναι ευνοϊκές για εσένα. Είναι απαιτούμενο βέβαια να δείξεις αυτοσυγκράτηση όταν υπάρξει διαφωνία ή έλλειμμα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό κλυδωνίζονται καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Εκφράζοντας επιθετικά πιθανά απωθημένα που έχεις δεν θα μπορέσεις να δικαιωθείς και να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Θέματα του παρελθόντος που εκκρεμούν επανέρχονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συναισθηματική φόρτιση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκφράσεις με ψυχραιμία αυτά που σκέφτεσαι και να φροντίσεις να μην επηρεαστούν πιθανές συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές συναντήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με τις διαφωνίες και τις ανασφάλειες που εκδηλώνεις με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν και θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι σημαντικό να μπορέσεις με ψυχραιμία να διαχειριστείς πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια καθώς εκεί θα κριθεί κατά πόσο μπορείς να δείξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα στην καριέρα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες. Τα ξεσπάσματα σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη του μυαλού να ταξιδεύει δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ρεαλιστικές κινήσεις. Φρόντισε να ασχοληθείς με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι έχεις αναλάβει για να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα ανατρέψουν την εικόνα σου στο εργασιακό περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεων σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ανεβάζουν κατακόρυφα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η εριστική στάση από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς πιθανές αλλαγές ή ξαφνικά γεγονότα που τις επηρεάζουν. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να προσεγγίσεις στην όποια κατάσταση σε απασχολεί με ψυχραιμία.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς και υπερασπίζεσαι τις θέσεις σου. Η συγκρουσιακή διάθεση θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στις όποιες επιδιώξεις σου και θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, σε γεμίζει χαρά και ευχαρίστηση το να επικοινωνείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αισιοδοξία που έχεις χαρίζει χαμόγελα και στους γύρω σου. Πιθανή νευρικότητα τις απογευματινές ώρες να επηρεάσει τη διάθεσή σου, όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει στο να απολαύσεις την καλή παρέα και την επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νέες ιδέες και σχέδια μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Δεν αποκλείεται να νιώθεις εκνευρισμό καθώς δεν πατάς στα συνήθη βήματα που γνώριζες όμως οι αλλαγές αυτές μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δείξεις νέες δυνατότητες και να πιστέψεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η αναστάτωση που υπάρχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο και δεν αποκλείεται να θίξεις ή να πληγώσεις τους γύρω σου με την σκληρότητα που εκφράζεσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους όμως οι ανατροπές είναι πιθανές και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα δεν θα βοηθήσουν να επιτυχείς τους στόχους σου και θα μπουν εμπόδιο στις οποίες επιδιώξεις έχεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, οι σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απασχολούν σήμερα καθώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις ειλικρινώς και άμεσα αυτά που νιώθεις για να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά ζητάς από αυτούς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι ανατροπές στις συνεργασίες σου είναι πιθανές καθώς δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και να δείξεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τι είναι αυτό που μπορεί να ευνοήσει μετέπειτα τα κοινά σας σχέδια.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις καθώς επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε προστριβές.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να εμπλουτίσεις με νέες επαγγελματικές ιδέες την σταδιοδρομία σου καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε όσο είναι δυνατόν πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά και μπορεί να ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Exit mobile version