Home LIFESTYLE Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

0

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο τα χαρακτηριστικά θα είναι συντονισμός, οργάνωση, ανάγκη για τάξη και τακτοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να λυθούν ζητήματα που δημιουργούν άγχος, οι εργασιακές υποθέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν.

 

Προσοχή στην αυστηρή κριτική και στην απαιτητικότητα, στις συζητήσεις καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα για να είναι εφικτή η συνεννόηση και η αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα βρουν πρόσφορο το έδαφος για συζητήσεις σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης και της μελλοντικής εξέλιξης.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει συγκέντρωση, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε ανέφικτους στόχους, η σκέψη θα πρέπει να είναι προσγειωμένη και αντικειμενική.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει αισιοδοξία και ανάγκη για αυθόρμητες ενέργειες, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες, θα υπάρξει ζωτικότητα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις ωραιοποιήσεις.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς οι ιδέες που έχεις θα είναι οι ιδανικές για να προχωρήσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να κληθείς να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να εκκρεμούν για να απασχολούν έντονα την επαγγελματική σου ζωή. Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις για αυτό μην διστάσεις να τις εμπιστευτείς. Οικονομικά θέματα φαίνεται να λύνονται και οι εκκρεμότητες που μπορεί να είχες παύουν πια να σε απασχολούν τόσο έντονα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη για αυτό δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να έρθει σε επαφή μαζί τους. Οι ιδέες που προκύπτουν από τις μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να είναι άκρως ευεργετικές και να σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Από σήμερα, ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που καλείσαι να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, να θυμάσαι όμως ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις πραγματικά τη εξηγείς μέσα από τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία που απαιτείται.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία κάνουν έντονα την εμφάνιση τους και θα πρέπει να διαχειριστείς αυτά σου τα συναισθήματα με ρεαλισμό και λογική για να καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μην επιτρέψεις στο πιεστικό σου πρόγραμμα να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε όλες σου τις δραστηριότητες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα οποία επαγγελματικά ζητήματα έχουν προκύψει καθώς το άγχος είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις. Ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα σου θα διαπρέψουν αρκεί να καταβάλεις όλη την προσπάθεια που απαιτείται για να δώσεις λύσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις με τους ανωτέρους σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η θετική ψυχολογία συνεχίζεται και είναι αυτή που σε στηρίζει ακόμα και σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι εκεί για εσένα για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις καθώς θα είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το να είσαι αμελής δεν θα σε βοηθήσει στο να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα καθώς τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η επικοινωνία και η διαφήμιση είναι τα αντικείμενα που μπορεί να διαπρέψεις για αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να είναι πολλά υποσχόμενες

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, ο εκνευρισμός είναι εμφανής από το πρωί καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα και φοβίες που συνήθως έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στους γύρω σου και αυτό να έχει αρνητικές προεκτάσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με εξαιρετικό τρόπο και να είσαι κερδισμένος από τις όποιες συναλλαγές. Ξαφνικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δίνουν ώθηση στα οικονομικά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις πιθανές ανάγκες που έχουν. Φρόντισε να μην σε οδηγούν οι φόβοι σου σε συμπεριφορές και καταστάσεις που τελικά δεν σε ικανοποιούν γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο να συμβεί και τελικά να εγκλωβιστείς σε κάτι που σε δυσαρεστεί.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς πιθανές συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να έχεις και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι και τις ανάγκες των άλλων θα βοηθήσει στο να επικρατήσει η ισορροπία και να μην υπάρξει κανείς που θα είναι δυσαρεστημένος.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις στη δουλειά σου καθώς φαίνεται η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχει να βοηθάει ιδιαίτερα. Οι προτάσεις σου θα είναι ευφάνταστες και αυτό θα βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αφήνοντας το άγχος και την γκρίνια στην άκρη που μόνο προβλήματα και εμπόδια θα δημιουργήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, το ηθικό είναι ακμαιότατο και αυτό είναι τελικά που μπορεί να βοηθήσει σε πιθανές δυσκολίες και καταστάσεις που μπορεί να είναι απογοητευτικές. Το ότι βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους σκοπιά αντανακλάται και στο περιβάλλον σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι γύρω σου ιδιαίτερα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν έχεις αναλάβει. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες έρχονται και θέλεις να δεις αναλυτικά αν είναι αυτές που μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα. Μείνε μακριά από τον εγωκεντρισμό και δεν θα χάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο οικείο περιβάλλον και να δώσεις την οικογένεια την προσοχή που της πρέπει. Είναι αυτό που θα βοηθήσει και εσένα στο να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια και να είσαι έτοιμος συναισθηματικά να δεχτείς την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που αποζητά σε αυτές τις μέρες σαν άνθρωπος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχει για ζητήματα που απασχολούν τα επαγγελματικά σου θα βοηθήσουν στο να δώσεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις. Άλλαξε τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων στην καθημερινότητα γιατί αυτό επηρεάζει και τις σχέσεις με συναδέλφους και εργοδότες. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα βοηθήσουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, το να συζητήσεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα για εσένα. Είναι αυτό σε βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές εντάσεις που μπορεί να βιώνεις αυτή την περίοδο. Η καλή παρέα θα είναι φάρμακο στη νευρικότητα και στο άγχος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές προτάσεις σε σχέση με εμπορικά και επικοινωνιακά συστήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείται με τη γρήγορη αντίληψη που έχεις να καταλάβει τι είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την επαγγελματική σου ζωή. Η κινητικότητα που έχει σήμερα μπορεί να μεταφραστεί και σαν νευρικότητα για αυτό φρόντισε να την περιορίσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, φόβοι και πιθανές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν σημαντικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου άξια. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπαίνεις στη διαδικασία να δεις εξονυχιστικά και συνεργασίες σου είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα. Οι συζητήσεις κυριαρχούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο και την κατάλληλη ευκαιρία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτό που θεωρείς ότι αξίζεις από τους γύρω σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Απέφυγε να είσαι εριστικός και υποκειμενικός καθώς αυτό είναι που θα ενοχλήσει σφόδρα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα που κινούνται στον φιλικό σου περίγυρο σε βάζουν σε διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Να θυμάσαι ότι το να γίνεις απότομος και επιθετικός θα είναι αρνητικό για εσένα και θα δημιουργήσει δυσάρεστες εξελίξεις στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή.

Exit mobile version