11 C
Kifissia
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

Must read

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση, χαλαρότητα, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, συναισθηματική κατανόηση και αποδοχή. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν τα έργα τους με επιτυχία.

 

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα, τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα με διαθέσεις πιο συγκαταβατικές. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να βρουν καταφύγιο σε φαντασιώσεις.

 

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία θα υπάρξουν ανοίγματα για δημιουργικές επαφές, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή ο ορθολογισμός και η αντικειμενικότητα θα βοηθήσουν να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.

 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες, προτίμηση θα εκδηλωθεί προς το ασυνήθιστο και το καινοτόμο. Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα και απελευθερωμένα, δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές σκέψεις και ιδέες.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συζητήσεις εργασιακά θέματα. Παράλληλα όμως μην επιτρέπεις σε ότι σε φοβίζει να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα επαγγελματικό περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις στην καριέρα σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα. Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν έντονα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ένταση μπορεί να επικρατήσει σε επαγγελματικό επίπεδο κάβος αυξάνονται οι υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι στους ανωτέρους σου αφού πιθανότητα να υπάρξουν συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν με τον τρόπο που τους συμφέρει. Οι εντάσεις θα είναι βέβαιες αν δεν προσπαθήσεις να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καχυποψία που μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά συνεργάτες και επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη. Αξιοποίησε ευκαιρίες για νέες συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να κινηθείς άκρως διαισθητικά στον εργασιακό χώρο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις που μπορούν να καταλήξουν σε εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εσένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία στις συνεργασίες. Μεγαλεπήβολα σχέδια μπορεί να σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για κάθε προσπάθεια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, το πρωί σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσπάθησε να κλείσει ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Προσοχή σε ανασφάλειες και καχυποψία που θα σε προβληματίσουν έντονα και θα αναστατώσουν πιθανές συμφωνίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να διεισδύσεις στις σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πως πραγματικά νιώθουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν στην επαγγελματική σου στέγη καθώς έρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς σε βοηθούν να σχεδιάσεις μελλοντικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το απόγευμα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που πιθανά σου δημιουργούν άγχος εμπιστευόμενος απόλυτα την διαίσθηση σου. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες που δεν ήταν εύκολο να κλείσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article