12.9 C
Kifissia
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου

Must read

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αστάθεια, αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης και ανάγκη για εναντίωση.  Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, η συσσώρευση απωθημένων ενδεχομένως να οδηγήσει σε αγανάκτηση και σε σπασμωδικές ενέργειες.

 

Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι έντονες ρήξεις, δεν θα πρέπει να μπούνε σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες.  Αντικομφορμιστικές και επαναστατικές θα είναι οι διαθέσεις, οι πεισματικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν στη συνεννόηση και στην αποδοχή.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν τα θετικά συμβάντα και οι ανατροπές που θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη διαίσθηση, έκταση θα έχει η φαντασία, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η ειλικρίνεια.

 

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα ανοίξει τον δρόμο για θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα αισθηματικής φύσης.  Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναντήσεις και επαφές, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά και να ανανεωθούν σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Το απόγευμα σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε στόχους που θέλεις να πετύχεις καθώς μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επίπεδο συνεργασιών. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στην επαγγελματική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα πονέσουν. Νιώθεις ότι μπορείς να επικεντρωθείς σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο, είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς ότι το να κοντραριστείς με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις τι θέλουν από σένα και να αποφύγεις πιθανές παγίδες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς με πολύ πώς να ξεφύγεις από παγίδες ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η από ποτέ.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία στις συνεργασίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Η υποχωρητικότητα είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές υποχρεώσεις και δημιουργώντας ένα πιο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει είναι πολλές. Η κούραση που υπάρχει σου αφήνει περιθώριο για να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μετά το μεσημέρι είναι γεγονός ότι δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε περιορίζει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η αμετροέπεια θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον απολαμβάνοντας το χρόνο μαζί τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν στην ημέρα και μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα σε επίπεδο συνεργασιών. Έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα για να δείξεις πραγματικά ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν και να προχωρήσεις κάνοντας σημαντικά επαγγελματικά βήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ, αλλάζει την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Με επιμονή και υπομονή μπορείς να πετύχεις οικονομικούς στόχους ή να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω αδιαλλαξίας που μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες και την ανάγκη για απομόνωση. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω τον συναισθηματισμό και να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να γίνει εντονότερος από ποτέ και να δημιουργήσει προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν τον κοινωνικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ευαισθητοποιούν έντονα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αναμνήσεις και πράγματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς ή να προβληθείς καθώς αυτά θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η μετριοπάθεια θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article