15.2 C
Kifissia
Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Must read

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αποφασιστικές ενέργειες, μεθοδικές επιδιώξεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και προαγωγή, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες και να δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στην καριέρα τους.

 

Δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συνετές και οριοθετημένες. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές αποφάσεις θα παρθούν, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν από κοινού απόφαση σχετικά με το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκατάβαση, διπλωματία, αλλά και αναποφασιστικότητα. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις φιλικές οικογενειακές και επαγγελματικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία, εξασφάλιση και κατοχύρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, φεύγει η αντίδραση και το έντονο πείσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην οργάνωση και στον συντονισμό, πειθαρχημένες θα είναι οι συμπεριφορές. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια και οι αντίξοες συνθήκες.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση στην επαγγελματική ζωή καλά κρατεί και δεν αποκλείεται να κληθείς σε δράσεις και κινήσεις που πιθανά να μην συμφωνείς. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια έχεις καταβάλει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σε βοηθήσουν.

 

Ερωτικά

 

Είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δώσουν χαρά και γαλήνη. Φρόντισε σήμερα να μην υπάρχει λόγος γιατί οι ανασφάλειες που μπορεί να αναδειχθούν λόγω πληγών του παρελθόντος μπορεί να σε πιάσουν. Ο αδέσμευτος να είσαι προετοιμασμένος για νέο πρόσωπο που μπορεί να ήρθε για να κλείσει τις πληγές σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η μερα σε καλεί να αντιμετωπίσει με σθένος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να βρεις ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις ότι λειτουργεί σαν εμπόδιο στο τώρα για να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία βοηθώντας τον εαυτό σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οριστικά εκκρεμότητες που μπορεί να παραμένουν και να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά σου. Η αυτοπεποίθησή σου σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς σε νέα αντικείμενα σε ότι αφορά την εκπαίδευση που μπορεί να σε βοηθήσουν και στη μετέπειτα καριέρα σου.

 

Ερωτικά

 

Το πάθος και τα έντονα συναισθήματα δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις το μέλλον σου με διαφορετικό τρόπο και θα σε ωθήσει σε μεταμορφωτικές σε αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η μερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσει τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες καταστάσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Λειτουργείς σε ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι κάτι που ήμουν γύρω σου και αναγνωρίζουν σε εσένα. Οι στόχοι που μπορείς να θέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η κατάλληλη και πιθανά να είναι αυτή όταν σε βοηθήσουν να κλείσεις τώρα οριστικά κεφάλαια που σε έχουν τραυματίσει. Φιλικά πρόσωπα θέλουν να σταθώ δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια.

 

Ερωτικά

 

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει ζητήματα στη σχέση σου που μπορεί παλιότερα να σε έχουν στιγματίσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπο του παρελθόν όπου το πάθος θα αναβιώσει. Φρόντισε να καθησυχάσεις τις ανασφάλειές σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μερα σε φέρνει αντιμέτωπο με την δημόσια εικόνα σου και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση που σε διακατέχει. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις σε αυτόν τον τομέα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με τους ανωτέρους σου μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα πως θέλεις να κινηθείς. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις θα αποτελέσουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις γι’ αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

 

Ερωτικά

 

Νιώθεις την ανάγκη να είσαι ελεύθερος και αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκδηλώσεις τα θέλω σου στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το ανεξάρτητο πνεύμα που έχεις και πρόσωπα έρχονται κοντά σου που θέλουν να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η μερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την επιμόρφωση και πιθανές επαφές που έχεις στο εξωτερικό καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με περισσότερα πραγματικά πράγματα βάζεις στη ζωή σου νέα αντικείμενα εκπαίδευσης που θέλεις να ασχοληθείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να μεγαλουργήσεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να δείχνεις απαράμιλλο σθένος σε ότι έχεις αναλάβει. Αυτό θα σου δώσει σημαντική επιβεβαίωση και την καταξίωση που αποζητάς και είναι σημαντική για εσένα. Πιθανό είναι βέβαια να φέρει και σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ικανοποιήσουν.

 

Ερωτικά

 

Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου έντονα συναισθήματα και πάθος όμως γεγονός είναι ότι οι φόβοι σου μπορεί να κυριαρχήσουν και να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις την σχέση σου, πρόσεχε. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε νέες γνωριμίες που φαίνεται να ήταν στη ζωή σου για να αποκαταστήσουν τη χαρά και την αισιοδοξία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η μερα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στο χαρακτήρα σου. Μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν καθώς δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική σου άξια.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τις απαιτούμενες οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από πιθανό αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις κατάματα τι είναι αυτό πραγματικά εξυπηρετεί τον σκοπό σου και ακολούθησε πιστά την διαίσθησή σου γιατί δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να υπάρξουν που σε βοηθούν να ξεπεράσεις οικονομικά προβλήματα.

 

Ερωτικά

 

Ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει άλλη διάσταση στην σχέση σου. Πρόσεξε μόνο μην επιτρέψεις στην καχυποψία να εισβάλει στην σχέση σου γιατί είναι αυτή που τελικά θα δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μην σου επιτρέπουν να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μερα σε αναγκάζει να δεις κατάματα τι πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που μπορεί να έχουν παραμείνει από προηγούμενες καταστάσεις και πιθανά σε επηρεάζουν ακόμα και τώρα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι γεγονός ότι προσπαθείς να επικεντρωθείς σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο και αυτό να αποτελέσει σημαντικό βήμα ώστε να εξελιχθείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα θετικές για να αυξήσεις τις οικονομικές απολαβές.

 

Ερωτικά

 

Καλά θα κάνεις να δεις κατάματα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή ώστε να μην επηρεάζεται από τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να έχουν μείνει μέσα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου πρόσωπο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να ξεπεράσεις ζητήματα που σε έχουν πληγώσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μερα αναδεικνύει ζητήματα στην καθημερινότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πληγές του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου και να ανακουφιστείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται να περνά σε επόμενο στάδιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να τα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να είναι αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και άγχος και τελικά σε ένταση με τους συναδέλφους σου.

 

Ερωτικά

 

Είναι σημαντικό ότι η επικοινωνία έχει απογειώσει την σχέση σου και νιώθεις την ανάγκη να εξηγήσει στο ταίρι σου όλα αυτά που σου προκαλεί ωθώντας σε νέο επίπεδο την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα απογειώσει τον πόθο και τον αισθησιασμό σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η μερα ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά την δημιουργικότητα και την ανάγκη που έχεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Είναι αυτό που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η χαρά και η ζωντάνια είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Διαμορφώνεις μία ιδανική καθημερινότητα όπου μπορείς να προσφέρεις σημαντικά πράγματα στη δουλειά σου και καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό μην σταματάς να προσπαθείς καθώς φαίνεται ότι τελικά θα αναγνωρισθεί η όλη προσφορά σου.

 

Ερωτικά

 

Είναι σημαντικό να δώσεις στο ταίρι σου να αντιληφθεί είναι αυτό που πραγματικά σου προσφέρει καθώς η παρουσία του δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις σημαντικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν παλιότερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά βοηθώντας για να ξεπεράσεις τραύματα που σε έχουν στιγματίσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η μερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ερευνητικές και σπασμωδικές κινήσεις καθώς θέλεις να επιβάλεις την δική σου τάξη πραγμάτων. Αυτό μόνο αντιπαραθέσεις σταθερή γι’ αυτό δείξε με σύνεση αυτό θεωρείς ότι πρέπει να υπάρξει ως συνέχεια στις συνεργασίες σου για να αποφύγεις προστριβές.

 

Ερωτικά

 

Οι διεκδικήσεις που έχεις από την προσωπική σου ζωή είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία με αποφασιστικότητα να δείξεις το πάθος που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό θα τον πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο γεγονός ότι λάμπεις και γοητεύεις και είναι βέβαιο ότι πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μερα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος. Είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση να επικοινωνήσεις ξεχνώντας πληγές του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ανάγκη για να απομακρυνθείς στο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να εντυπωσιάσει, όμως είναι γεγονός ότι εσένα αυτήν την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για νέες εμπορικές συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα.

 

Ερωτικά

 

Ο έντονος ρομαντισμός και ο συναισθηματισμός που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργηθεί μοναδική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Απόλαυσε τις στιγμές και δείξε τον καλύτερό σου εαυτό. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι καλύπτει είναι ανάγκη για χαρά και διασκέδαση που έχεις στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύες, η μερα σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνουν μία νέα διαχείριση σε σχέση με τους ψυχικούς και οικονομικούς πόρους. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εμπορίου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να εξελιχθούν προς επικερδή για εσένα. Οι πρωτοβουλίες για συζητήσεις οικονομικής φύσεως με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

 

Ερωτικά

 

Η εξωστρέφεια παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου καθώς εκδηλώνει συναισθήματα και χαρούμενη διάθεση στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας για σένα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι η σιγουριά είναι αυτή που θα σε έλλειψη σε νέο πρόσωπο που θα καταφέρει να κλείσει πράγματα του παρελθόντος που σε ταλανίζουν ακόμα.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article