22.4 C
Kifissia
Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις και στην ομαδική δράση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις απρόσωπες επαφές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι επιπόλαιες ή παρορμητικές αγορές.

 

Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός, στην περίπτωση που παρθούν ρίσκα θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και όχι σπασμωδικές, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος πνευματικής αλλά και συναισθηματικής σύγχυσης. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για άμεση και ουσιαστική αλλαγή, δυσκολία θα υπάρξει στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις, οι σκέψεις ενδεχομένως να μην είναι σε τάξη.

 

Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο δεν θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, με ευκολία θα διαφοροποιούνται οι απόψεις. Οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθούν, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι αντιδράσεις, ίσως να μη λείψουν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να αφήσεις πίσω από την εσωστρέφεια που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράζεσαι με επιθετική διάθεση και εριστικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι ιδέες που έχεις είναι πολλές και θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα στις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς έχεις τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, περνάς στην εσωστρέφεια και οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ορμή προκαλώντας μελαγχολία. Μην βιαστείς στο επόμενο διάστημα να πάρεις αποφάσεις καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αξιοποιήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σου καθώς έχεις τον δυναμισμό να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει ρόλο και σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Είναι αυτοί που θα σου χαρίσουν αναγνώριση και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση που χρειάζεται στις ανάγκες των άλλων. Παράλληλα δεν χάνεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό βοηθά στο να δείξεις αποφασιστικότητα όταν απαιτείται λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί, όμως βρίσκεις μέσα σε αυτήν διεξόδους για να είναι πιο ανάλαφρη. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στη σωματική σου υγεία και επιδίωξε να αρχίσεις άσκηση και ένα είδος διατροφής που μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια και εξαιρετική ψυχική διάθεση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η μεθοδικότητα και η διάθεση για σκληρή δουλειά που δείχνεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Είναι αυτά που επίσης θα σου δώσουν την ευκαιρία να διαπραγματευτεί καλύτερους οικονομικούς όρους καθώς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητά σου.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, το κέφι και η χαρά που σε διακατέχουν δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Είναι βέβαιο ότι η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν η κατήφεια και πιθανή αισιοδοξία λόγω των δυσκολιών της εποχής. Δείχνεις το δρόμο για την αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει κυριαρχεί και στις συνεργασίες σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να αποδώσουν τα καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός δεν χωρά στη σχέση σου καθώς δεν αφήνεις περιθώρια με την θετική και δημιουργική σου ψυχολογία

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσένα καθώς οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μπορείς να τις απολαύσεις. Η όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν θέματα που απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά σου προκαλούσαν άγχος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής απολαμβάνει να συζητάς και να περνάς χαλαρές στιγμές με τα πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι βέβαιο ότι το εμπόριο και αντικείμενα που σχετίζονται με την επικοινωνία μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να σε ωθήσουν σε νέες συνεργασίες άκρως αποδοτικές για εσένα. Η λάμψη της προσωπικότητάς σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να πείσεις τα πρόσωπα που θέλεις για τα επιχειρήματά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, στροφή στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς και πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας ένα όμορφο γεύμα με δικά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες μπορεί να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να δώσεις λύσεις που θα σε συμφέρουν. Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πρωταγωνιστεί για νέες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και μπορεί να αποδώσουν σημαντικά επαγγελματικά οφέλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και αυτό δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε την απαιτούμενη γενναιοδωρία για να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις την ουσία των σχέσεων.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για ατολμία σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτός θα δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να εκφράσεις την δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και απασχολούν τη σκέψη. Αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει στη μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες για συζήτηση με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται με ευκολία καθώς έχεις διάθεση να προσπαθήσεις για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Ευαισθησία και λογική εναρμονίζονται και δίνουν εξαιρετική πορεία σε όλα αυτά που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, το φιλικό σου περιβάλλον κυριαρχεί καθώς επιδιώκεις να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για κοινή δράση που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς τι μπορείς να προσφέρεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Συντονίζεσαι με ευκολία με πρόσωπα στη δουλειά για μία κοινή προσπάθεια που υπόσχεται πολλά και μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί εμπιστοσύνη και αισιοδοξία στους γύρω σου και αυτό είναι πολύτιμο για το συλλογικό συμφέρον.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, είναι πιθανό σήμερα να επικεντρωθείς στην εικόνα που έχεις διαμορφώσει ως προς το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια καθώς πιθανά να θέλεις να κάνεις αλλαγές που δεν είναι εύκολες. Κλείσε θέματα μέσα σου που μπορεί να σε προβληματίζουν και τότε θα καταλάβεις ποια πραγματικά είναι αυτό που ικανοποιεί μέσα σου την έννοια της κοινωνικής καταξίωσης.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές και θέλεις να επιτύχεις σημαντικά κατορθώματα στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μάταιες σκέψεις που δεν βοηθούν να δεις την πραγματική διάσταση της ζωής. Παράλληλα, μην χάνεις την ευαισθησία που σε χαρακτηρίζει στον βωμό της πρόσκαιρης επιτυχίας.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article