11.1 C
Kifissia
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου

Must read

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει ορθολογισμός και αντικειμενικότητα. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διορθωθούν λάθη των προηγούμενων ημερών, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις, οι συζητήσεις θα δώσουν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες καινούργιες προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα για εφαρμογή. Οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ουσιαστικές αποφάσεις.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Προσοχή στην κτητικότητα και στην έντονη καχυποψία, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται όχι μόνο στο προαίσθημα αλλά κυρίως στα απτά γεγονότα.

 

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν εντάσεις, πεισματικές θα είναι οι συμπεριφορές, σε θέματα αισθηματικής φύσης προσοχή στους καυγάδες και στις εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις, θα εκδηλωθεί πείσμα και αδιαλλαξία.

 

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, ίσως να είναι μπερδεμένες οι σκέψεις, προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, στροφή σε καθημερινές υποχρεώσεις κάνεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση. Οι πρωτότυπες λύσεις σου λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και αναγνωρίζονται από το περιβάλλον που κινείσαι.

 

Εκκρεμότητες από τη δουλειά σου έρχονται στο μυαλό και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από σκοπέλους και θα απογειώσουν την δημοφιλία σου στο εργασιακό περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο στους γύρω σου να αμφισβητήσουν την καλή ψυχολογία που έχεις. Η δημιουργικότητα σε βοηθά να εκτονωθείς και να δείξεις ταλέντα που πιθανά έχεις καταπίεση. Είναι βέβαιο ότι οι δράσεις σου θα εκπλήξουν ευχάριστα το περιβάλλον που κινείσαι.

 

Οι δημιουργικές ιδέες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί σου. Άλλωστε είσαι διατεθειμένος να κάνεις την ανατροπή στα επαγγελματικά σου και να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό μπορεί να περιόριζε την πορεία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με οικεία πρόσωπα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο όμως η κατανόηση και η καλή διάθεση υπάρχουν και μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία..

 

Δημιουργώντας έντονα ερωτική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις την ρουτίνα που μπορεί να επηρεάζει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε εκπλήξει εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς αυτό σε χαλαρώνει σημαντικά και σου δημιουργεί ευχαρίστηση. Δεν αποκλείεται να σε ευχαριστήσουν με τις ιδέες τους καθώς είναι πρωτότυπες και μπορεί να είναι ιδανικές για ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς διεξοδικά πως θέλεις να κινηθείς σε εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθούν πρωτότυπες λύσεις που θα σου δώσουν διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα. Δεν αποκλείεται να αναλογιστείς τι πρέπει να αλλάξεις για να υπάρξει καλύτερη διαχείριση. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις ευφάνταστες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν ώστε να υπάρξει καλύτερος οικονομικός και ψυχολογικός έλεγχος.

 

Οι οικονομικές απολαβές μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργούν άγχος και φόβους που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φροντίσουν να εξαφανίσουν με τη συμπεριφορά τους τις οποίες αμφιβολίες σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν.

 

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να δεις μελλοντικά ποιες κινήσεις μπορούν να τις ευνοήσουν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ρίσκα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διαφορετικές για τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σου δεδομένα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις καθώς ανακαλύπτεις ότι έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται.

 

Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο και προσωρινά δεν αποκλείεται να σε αγχώσουν. Σου δίνεται η ευκαιρία διαισθητικά να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια επαγγελματικά κεφάλαια δεν έχεις κλείσει στη ζωή σου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα κυριαρχεί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό πεδίο στις σημαντικές αυτές σχέσεις που έχεις. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κοινή δράση που ανανεώνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

 

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου από ποτέ. Οι πρωτότυπες προτάσεις σου βρίσκουν τους κατάλληλους αποδέκτες και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως στην πραγματικότητα αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι εξιδανικεύεις όποιον σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις καθώς τότε θα εντοπίσεις ότι μπορεί να εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

 

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες που δείχνουν εξαιρετικά συμφέρουσες για εσένα. Είναι προτιμότερο να περιμένεις για να μπορέσεις να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις επόμενες σου κινήσεις καθώς αν χρειαστείς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η αισιοδοξία κυριαρχεί σήμερα και αυτός οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Σε γεμίζει χαρά η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για πνευματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού.

 

Η επικοινωνία και η διαφήμιση μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέα μονοπάτια στην καριέρα σου. Αξιοποίησε την όποια συγκυρία καθώς έχει πολλά να σου δώσει και μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου διεύρυνση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, τα έντονα συναισθήματά σου δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς καθώς σου προκαλούν εκνευρισμό και φόβους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφέρεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς μπορείς να ανατρέψεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και να πατήσεις γερά στα πόδια σου πιστεύοντας στον εαυτό σου.

 

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν αρχικά αναστάτωση. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αρκεί να μην συμβιβαστείς και να πάρεις το απαιτούμενο ρίσκο όταν είναι απαραίτητο.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κυριαρχεί για εσένα η ανάγκη να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως με κάθε κόστος καθώς με την τάση σου να εξιδανικεύεις τους άλλους μπορεί να οδηγηθείς σε κινήσεις και συμπεριφορές που δεν είναι ενδεδειγμένες.

 

Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε σχέση με οικονομικές συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να διακρίνεις ποια επιλογή θα είναι κερδοφόρα για εσένα και ποια όχι. Είναι σημαντικό να πάρεις αποστάσεις και να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες σου κινήσεις.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article