28.2 C
Kifissia
Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

Must read

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, θετική σκέψη, αισιοδοξία. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και αποδοχή, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ένταση ή ανασφάλεια.

 

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρωτοποριακός. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές μεταρρυθμίσεις και διαφοροποιήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθεί τέλος στα αρνητικά δεδομένα.

 

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία όψη που θα απαιτεί σαφήνεια και συναισθηματική ισορροπία. Στις συζητήσεις για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει η διάθεση να είναι συγκαταβατική και οι σκέψεις να είναι ξεκάθαρες. Τα μπερδεμένα λόγια δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση αρνητικών ζητημάτων, θα χρειαστεί προσπάθεια για να υπάρξει θετική κατάληξη.

 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και απελευθερωμένη διάθεση. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για δυναμικές και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθεί η καθημερινότητα.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίζουν σημαντικά. Το μεσημέρι δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και εκτιμήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, είναι σημαντικό να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσπάθησε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην επιτρέψεις σε ότι μπορεί να σε παραπλάνηση να διαμορφώσει την προσωπική σου άποψη. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

 

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι σου μακριά από ψευδαισθήσεις που δεν αφήνουν περιθώριο να δεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου.

 

Γεγονός είναι ότι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου έχοντας κατανόηση και πίστη ότι μπορείς εσύ και το ταίρι σου να τα καταφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που να σου δώσει την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον κάτι που το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Το μεσημέρι μπορεί να απογειώσει την συναισθηματική φόρτιση και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα υποσχεθούν το καλύτερο για σένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα είναι απογοητευτικές. Απέφυγε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλεις.

 

Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς είναι αυτό μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Παράλληλα μπορείς να το υποστηρίξεις με απόλυτο δυναμισμό και πίστη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου τονίσει την ανάγκη να βιώσεις έναν έντονο ερωτικό δεσμό που θα απογειώσει το πάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σου δώσει λάθος μηνύματα και συζητήσεις που συμμετέχεις και να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με κοντινούς ανθρώπους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή άλλου τύπου συναλλαγές με τις οποίες εμπλέκεσαι. Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου.

 

Η μέρα δεν είναι ιδανική για συζητήσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς πολλά μπορούν να ακουστούν όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν.

 

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε οικονομικές συμφωνίες καθώς θα απογοητευτείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να συμμετέχεις καθώς το πιθανότερο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σου. Δείξε προσοχή και σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς θα είναι αχρείαστα και θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

 

Οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν βρίσκεται σταθερά δίπλα σου και αυτό δημιουργεί έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα εμπιστευτείς νέο πρόσωπο καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν και δεν νιώθεις σιγουριά με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα που μπορεί να επιτευχθεί όμως αργότερα είναι πιθανό να σε πληγώσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που μπορεί να έχουν κόστος αργότερα καθώς ιδιαίτερα το μεσημέρι οι λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και δεσμεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

 

Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που αισθάνεσαι, προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και είναι πιθανό να σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πιθανά.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερβολές που θα στοιχίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να υπόσχονται πολλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση.

 

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που έχετε καθώς το πιθανότερο είναι να πάρετε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Το μεσημέρι είναι πιθανό να φέρει κοντά σου πρόσωπα θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε εξιδανικεύσεις που θα έχουν κόστος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Απέφυγε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά σχέδια που έχεις καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα όταν σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ανάγκη να ωραιοποιήσεις συνεργάτες και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Είναι σημαντικό να μην ξεσπάσεις το ταίρι σου το έντονο ψυχικό φορτίο που έχεις καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέο πρόσωπο που υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχει καιρό να δεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι ρεαλιστικές και θα σε κατευθύνουν λανθασμένα, δείξε προσοχή.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το εξωτερικό που υπόσχονται πολλά ή με θέματα νομικής φύσεως που αγγίζουν την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές επιλογές λόγω έντονου συναισθηματισμού να σε οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

 

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση όμως είναι σημαντικό να μην δώσεις αλλά και να μην δεχτείς υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσουμε. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως πιθανότατα να μην είναι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια ευθυκρισίας για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις από οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να μην δείξεις εύκολα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του. Απέφυγε να δεσμευτείς σήμερα σε ότι και να σου προτείνουν.

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου χωρίς πολλές υποσχέσεις και υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και εντείνει το καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής γιατί μπορεί να πληγωθείς.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Η διαίσθηση και η γρήγορη αντίληψη που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα μην επιτρέποντας στα νεύρα και το άγχος να πρωταγωνιστήσουν.

 

Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες οι σχέσεις που δημιουργούν ένταση αφήνοντας πίσω ότι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ενισχύσει το πάθος και τον αισθησιασμό της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article