Στο έλεος μαφιόζων: Σφαίρες και πτώματα σπέρνουν τον τρόμο στον κόσμο

0
128

[ad_1]

Εκτός ελέγχου φαίνεται να βρίσκεται ο κύκλος αίματος που έχει ανοίξει στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας, με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση να είναι το τελευταίο χρονικά θύμα.

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει, αφού παλαιότερα στην Ελλάδα τέτοιου είδους περιστατικά αποτελούσαν σπάνιο φαινόμενο, ενώ πλέον μοιάζουν με καθημερινότητα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως σε μόλις ένα 24ωρο παρακολουθήσαμε δύο εν ψυχρώ εκτελέσεις, ενώ τις τελευταίες 52 μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες πέντε δολοφονιών με «άρωμα» μαφίας.

Οι πέντε δολοφονίες σε 52 ημέρες είναι οι εξής:

  • Στις 9 Απρίλιου δολοφονείται ο Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο με δέκα σφαίρες.
  • Στις αρχές Μαΐου δολοφονείται ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης στη Ζάκυνθο.
  • Στις 15 Μαΐου στη Μεταμόρφωση νεκρός πέφτει ο παλαίμαχος πυγμάχος με το παρατσούκλι «Κεφάλας» χτυπώντας σε καρδιά και κεφάλι.
  • Χθες, Κυριακή, στα Σεπόλια δολοφονήθηκε ο 32χρονος Αλβανός μέσα σε καφέ.
  • Σήμερα, Δευτέρα 31/5, νεκρός έπεσε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Ενδεικτικά είναι τα όσα λένε άνθρωποι της αστυνομίας, οι οποίοι κάνουν λόγο για «ματωμένη άνοιξη» με το οργανωμένο έγκλημα να ανθίζει σε ολόκληρη την χωρά.

Μάλιστα αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι πως οι…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα