Φόρος τιμής και έξτρα υλικό για την επανακυκλοφορία του Avengers: Endgame

0
42

[ad_1]

Λέτε να είμαστε τυχεροί να το πάρουμε κι εκτός ΗΠΑ;

To “Avengers: Endgame” θα επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου, πριν το “Spider-Man: Far From Home”, και τώρα μάθαμε τι έξτρα θα περιλαμβάνει.

Μέσω μιας ανάρτησης των Cinemark (μέσω reddit) μάθαμε ότι η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει μια έξτρα σκηνή, κάποιες εκπλήξεις και έναν φόρο τιμής.

Το “Avengers: Endgame – With Bonus Content” θα έχει διάρκεια 188 λεπτά, με το έξτρα νέο υλικό να έχει διάρκεια 7 λεπτά. Ο φόρος τιμής θα αφορά τον θρύλο της Marvel, Stan Lee, που απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2018. Όλο το υλικό θα παίξει μετά το τέλος της ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση δεν θεωρείται “extended cut” αλλά απλά περιλαμβάνει bonus υλικό.

Αν και δεν γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες, η έξτρα σκηνή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που ο Iron Man κάνει το snap του και, όπως και ο Thanos, μεταφέρεται “μέσα” στην Soul Stone και μιλάει με την κόρη του. Γνωρίζουμε ότι η σκηνή αυτή είχε γυριστεί με την Katherine Langford (13 Reasons Why) να υποδύεται την έφηβη κόρη του Tony Stark και θα μπορούσε να κολλήσει όμορφα στο τέλος της ταινίας. Όσο για τις εκπλήξεις είναι πιθανό να αφορούν κάποιο tease για επερχόμενες ταινίες ή αντιπάλους του MCU.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε προς τι αυτή η επανακυκλοφορία της ταινίας τόσο σύντομα, η…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ