Home ΕΛΛΑΔΑ Σύλληψη και απέλαση με απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια το 2021. Φέτος...

Σύλληψη και απέλαση με απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια το 2021. Φέτος ξανά σύλληψη στην Λιοσιων!!

0
Θρίλερ με τη σύλληψη Ιρανού πιστολέρο από την Άμεση Δράση. Είχε όπλο που χρησιμοποιούν οι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου
Σε μια σύλληψη που ίσως κρύβει πολλά για τη δράση εγκληματικών ομάδων στη χώρα μας προχώρησε η Άμεση Δράση. Όλα ξεκίνησαν όταν πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε έναν νεαρό αλλοδαπό στην οδό Λιοσίων. Ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν.
Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 30χρονο Ιρανό, ο οποίος είχε σε θήκη στο πίσω μέρος του παντελονιού του ένα 22άρι περίστροφο. Ο Ιρανός είχε συληφθεί και είχε απελαθεί τον Μάρτιο του 2021. Μάλιστα υπήρχε σε βάρος του απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Οι Αρχές ερευνούν τώρα εάν πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή καθώς το όπλο που βρέθηκε πάνω του, το 22άρι περίστροφο έχει υψηλή διατρητικότητα και χρησιμοποιείται για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου, ρίχνοντας την χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος.
Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα υποβληθεί σε βαλλιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες στη χώρα μας.
atticapressnews.gr

Exit mobile version