Home LIFESTYLE Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Bill Gates με την κόρη του Jennifer στον...

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Bill Gates με την κόρη του Jennifer στον γάμο της

0

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες ημέρες ο Bill Gates, ο οποίος έγινε 66 ετών και η κόρη του, Jennifer, του επιφύλασσε μια τρυφερή έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Jennifer Gates επέλεξε να του ευχηθεί στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της που τη δείχνει με πλάτη στο φακό να κοιτάζει τον πατέρα της, ο οποίος φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ αλλά και περήφανος για τον γάμο της κόρης του.

«Χαρούμενα 66α γενέθλια. Είμαι ευγνώμων που έμαθα από εσένα να έχω ατελείωτη περιέργεια, διαρκή επιθυμία για εξερεύνηση και επιθυμία να βοηθώ την ανθρωπότητα. Είμαι ενθουσιασμένη να δω τι θα μάθεις σε αυτή την επόμενη στροφή σου γύρω από τον ήλιο. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξή σου στην ένωσή μας και για την ονειρεμένη μέρα. Αυτές οι αναμνήσεις θα κρατήσουν μια ζωή», ήταν το τρυφερό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Στη φωτογραφία φαίνεται και το πίσω μέρος του νυφικού της Jennifer με τη μακριά ουρά αλλά και τη νυφική ανθοδέσμη. Ο Bill Gates κάθεται μπροστά από την κόρη του και της χαμογελάει τρυφερά έχοντας ένα δώρο στο χέρι του, το προσωπικό, όπως φαίνεται, δώρο που της έδωσε για την ημέρα του γάμου της.

Exit mobile version