Home ΕΛΛΑΔΑ Ζωδιακές προβλέψεις για την τρέχουσα εβδομάδα 13/02- 19/02

Ζωδιακές προβλέψεις για την τρέχουσα εβδομάδα 13/02- 19/02

0

13/02/17 – 19/02/17

Κριός

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Εάν κάνεις την αυτοκριτική σου, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με παρελθοντολογικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με το σύντροφό σου που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος και δεν έχεις κάποια σχέση, η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό, γι’ αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στις περιστάσεις. Απόφυγε την ισχυρογνωμοσύνη και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος με τους άλλους, ενώ καλό θα είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει, πριν προχωρήσεις σε καινούργια πράγματα. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη, αν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως σε αυτή τη φάση θα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρουν, ώστε να μη διακινδυνέψεις και αυτά που ήδη έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη πάντως που θα κινείται στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο, σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Δία να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς λίγο παραπάνω όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα, να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.

Δίδυμοι

Το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σένα είναι από τη μία ενδιαφέρον, από την άλλη όμως θα σε κουράσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον επειδή έχεις πολλά να πεις και να κάνεις, καθώς και να επηρεάσεις τη γνώμη των συνεργατών σου, ενώ από την άλλη είναι κουραστικό, γιατί θα μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα που θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου. Προτού προβείς σε συζητήσεις και πράξεις, πρέπει πρώτα να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα, γιατί οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν ανεξέλεγκτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού για εξόδους με φίλους, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν το εισόδημά σου. Φρόντισε επίσης να μην το παρακάνεις με περιττές αγορές. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα σου φωνάζει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, για να πραγματοποιήσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Μην πιστεύεις λόγια τρίτων, που δε γνωρίζεις καλά και αποφάσισε να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά. Μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς άδικα. Βάλε στόχους και οργάνωσε τα πλάνα σου, για να τους πετύχεις με σταθερά και αργά βήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Οι αδέσμευτοι, κοιτάξτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Λέων

Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν και από διάφορες βασανιστικές ιδέες, προσεγγίζοντας καλύτερα το χαρακτήρα σου και τις επιδιώξεις σου. Θετικές αλλαγές σε περιμένουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου, που θα σου φτιάξουν το κέφι. Ο Δίας που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, θα σε κάνει να προσεγγίσεις ορισμένα θέματά σου, με έναν πιο «βαθύ» και ουσιαστικό τρόπο. Να τα σκεφτείς καλύτερα, να τα αναλύσεις, αλλά και να τα αξιολογήσεις, αυτό σε προστατεύει σημαντικά από λεκτικές κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία, για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό, χωρίς το φόβο να το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι, θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Παρθένος

Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου, που θα συμβούν αυτές τις ημέρες, θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και θα εκδηλώσεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Κάνε υπομονή και γίνε πιο δυναμικός, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις παλιές σου υποθέσεις και προγραμμάτισε σωστά το χρόνο σου. Εάν έχεις παιδιά, θα προκύψουν κάποια προβλήματα και χρειάζονται την προσοχή και τη συμπαράσταση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου, γιατί δε θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο να εισέρχεται στους ρομαντικούς Ιχθείς, να περιμένεις ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, αν παραμείνεις συγκροτημένος και λογικός στις ενέργειές σου. Πρέπει όμως να δουλέψεις σκληρά και χωρίς περιορισμούς, ώστε να σου φτάσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δε θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μη χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, τονίζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρος ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μη σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δε θα πρέπει να είσαι καθόλου διστακτικός, καθώς φαίνεται ότι ο χρόνος εργάζεται για εσένα σε αρκετά επίπεδα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αναποδιές και τα πράγματα να μην έρχονται όπως θέλεις, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από τις επικείμενες αναστατώσεις, να ξέρεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχεις ήδη δουλέψει αρκετά και έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό και ένα είναι βέβαιο, ότι ο χρόνος δε θα σε αφήσει παραπονεμένο. Φρόντισε να μην τα χαλάσεις όλα τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, που διατηρείς μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς στην ‘‘τσίτα’’. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Το Σάββατο, που ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.

Τοξότης

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σου, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και την μόρφωσή σου. Ωστόσο, τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται σε ανάδρομη πορεία, τέτοιου είδους υποθέσεις είναι για σένα κατάλληλη ευκαιρία για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου και όλα αυτά να τα κάνεις με τους χρόνους που σε βολεύει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δε διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να έρθεις σε σοβαρή ρήξη με το σύντροφό σου. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όρια του. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους και την οικογένειά σου και είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν σε αντίθετη συμμαχία με εσένα, και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με την σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.

Αιγόκερως

Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι θα περάσεις μία αγχωτική περίοδο και οι συζητήσεις που θα κάνεις δε θα είναι και οι πιο εύκολες, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για εσένα, μιας και πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ευοίωνη θα είναι για σένα η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθείς από το Σάββατο και μετά, που θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει για να νιώσεις καλύτερα. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι ακόμη κοντά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… να σε κατακτήσουν! Άλλωστε, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί κάθε είδους τέτοιες επαφές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως μάλιστα να είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα, που το μυαλό σου θα είναι πιο «καθαρό» και ήρεμο.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα χρειαστεί παρά την πίεση χρόνου που έχεις, να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους. Σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγωνίσου μεθοδικά, επίμονα και οργανωμένα και είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς. Χρειάζεται να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και κάποια άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα, θα στραφούν εναντίον σου, για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός αυτές τις ημέρες, που ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου. Είναι σίγουρο πως δε θα σου βγει σε κακό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα και στιγμές καταναλωτικής αδυναμίας σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού σου. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

Ιχθείς

Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου, όπου θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα και είναι κρίσιμο, επειδή αφορά το μέλλον της καριέρας σου. Από τη μία μεριά θα είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και από την άλλη δε θα νιώθεις έτοιμος να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα, λόγω ανασφάλειας. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές στα οικονομικά σου, αλλά και στις πράξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου το Σάββατο, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα έρθει να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι και που θα σε βοηθήσουν να έχεις μία πιο αντικειμενική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν και δράσε πιο αποτελεσματικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Myastro.gr

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version