Home ΕΛΛΑΔΑ Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

0

Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

Ο  σεφ Σταμάτης Τσίλιας με τη βοήθεια των νέων της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, προετοίμασαν  και πρόσφεραν φαγητό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης. 

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου 2021, (11.30 π.μ.) στις εγκαταστάσεις της (Μύτικα και Ήρας γωνία),  μια δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή με τίτλο «Οι Chef μας μαγειρεύουν… για το Εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης ».

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 20η Οκτωβρίου, η οποία έχει θεσπιστεί  ως η «Παγκόσμια ημέρα των Chef» και γιορτάστηκε φέτος έχοντας ως επίκεντρο την υγιεινή διατροφή.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, η οποία αποσκοπούσε  στο να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό και παράλληλα να ενδυναμώσει τα ίδια τα παιδιά της Μέριμνας, τα οποία ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, μπορούν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.  Τα παιδιά με τη βοήθεια του σεφ Σταμάτη Τσίλια προετοίμασαν  συνολικά 150 μερίδες φαγητού και στη συνέχεια τις πρόσφεραν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης.

Θερμές ευχαριστίες στον σεφ Σταμάτη Τσίλια που στήριξε αυτή την προσπάθεια και σε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις, καθώς και τρόπους συνεισφοράς στο έργο της,  μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην  ιστοσελίδα του Συλλόγου www.merimnakaterini.gr

Exit mobile version