Ανασχηματισμός – Πώς φθάσαμε στο φιάσκο του Αποστολάκη – Γιατί επιλέχθηκε από τον Μητσοτάκη

0
64

[ad_1]

Θύελλα έχει προκαλέσει η απόφαση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, να πει τελικά «όχι» στην πρόταση του πρωθυπουργού, να αναλάβει το αυτόνομο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του ανασχηματισμού, εφόσον πρώτα είχε αποδεχτεί.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από άγριο παρασκήνιο, άλλαξε γνώμη για την υπουργοποίησή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία του.

Η απροσδόκητη ανατροπή, προκάλεσε «πόλεμο» μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και φαρμακερές βολές από το Μαξίμου κατά του κ. Αποστολάκη

Γιατί επιλέχθηκε ο Αποστολάκης

Για το «φιάσκο» με την… παρ’ ολίγον υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη μίλησε στο Κεντρικό Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν ήταν μια καλή μέρα, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια αποκαλυπτική μέρα. Ήταν μια μέρα που επιβεβαιώθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο: ο σκοπός, η φυσιογνωμία και οι τρόποι με τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται την πολιτική. Με μια αντιπολίτευση καταστροφική που πλήττει στον πυρήνα της την πολιτική και τους θεσμούς της» είπε ο κ….

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ