Ώρα μηδέν για τους νεφροπαθείς στην Αριστερή Ελλάδα

0
83

[ad_1]

Κραυγή αγωνίας εκφράζουν οι Αιμοκαθαιρόμενοι Ασθενείς για το Γολγοθά που βιώνουν στα Δημόσια Νοσοκομεία, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η οποία μιλά για τριτοκοσμικές συνθήκες αιμοκάθαρσης, για τεράστιες ελλείψεις υλικών καθώς οι αιμοκαθαιρόμενοι καλούνται να κουβαλάνε τα υλικά (φίλτρα) από το σπίτι τους, αλλά και για ασυντήρητες κτιριακά κλινικές μεταμοσχεύσεων, με κίνδυνο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Ακόμη, τα περισσότερα Νοσοκομεία δεν έχουν συμβάσεις με εταιρείες για αγορά φίλτρων και αναλώσιμου υλικού, όπως καταγγέλει η Ομοσπονδία των εργαζομένων στο ΕΣΥ. 
Ένα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη, η οποία αυτή την φορά, μιλάει για τις δραματικές ώρες που βιώνουν οι νεφροπαθείς στην Ελλάδα οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος.
Κινδυνεύει η ζωή τους από τα λειψά και σαράβαλα μηχανήματα αιμοκάθαρσης τα οποία τακτικά είναι εκτός λειτουργίας, από τα ακατάλληλα και επικίνδυνα φίλτρα και από τον χάλια ξενοδοχειακό εξοπλισμό πολλών ΜΤΝ. Τραβάνε τον Σταυρό του Μαρτυρίου. Οδηγούνται σε αργό θάνατο, ενώ εξαιτίας αυτής της κατάστασης, μειώνεται κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής καθώς επίσης η ποιότητα ζωής, τονίζει στην ανακοίνωσή η…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ