22.1 C
Kifissia
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις σεξ με τον πρώην

Must read

Για πολλές γυναίκες, η επιστροφή στον πρώην είναι μονόδρομος μετά από μια αποτυχημένη ερωτική σχέση. Αν είσαι διχασμένη για το αν αξίζει να υποκύψεις, διάβασε παρακάτω τα επτά πράγματα που δεν σου λέει κανείς για το sex με τον ex σου.

1.Εξιδανίκευση

Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της, είναι εύκολο να διαμορφώσεις ένα πρώην σύντροφο. Υποσυνείδητα, επιλέγεις τις καλές αναμνήσεις, αγνοώντας τις κακές. Σίγουρα είναι κάπως δύσκολο να το δεις όταν είστε μαζί στο ίδιο κρεβάτι, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθεις αντιμέτωπη με μια αλήθεια: Χωρίσατε για κάποιο λόγο.

2.Άρνηση

Αν ακόμα σκέφτεσαι τον πρώην σου, σκεπτόμενη πως το σεξ θα κάνει τη σχέση σας να λειτουργήσει και πάλι, κάνεις λάθος. Το πιο πιθανό είναι πως δεν ήταν το σεξ ο λόγος που χωρίσατε, οπότε δεν θα λύσει κάτι στην πραγματικότητα. Τα πραγματικά σας προβλήματα θα συνεχίσουν να είναι εκεί και μετά από αυτό.

3.Ασφάλεια

Ορίστε μια αλήθεια: Το σεξ με τον πρώην όντως προσφέρει μια ασφάλεια, σε αντίθεση με ένα one-night stand. Στο sex with your ex υπάρχει ασφάλεια, άνεση και μια αίσθηση ότι ξαναγυρνάς στο σπίτι σου.

Παράλληλα, όταν τα άσχημα αισθήματα ενός χωρισμού έχουν περάσει, ακόμα μια σεξουαλική επαφή, μπορεί να μεταφραστεί σαν αίσθημα νίκης για κάποιους. Σαν απόδειξη πως ο θυμός, το αίσθημα απώλειας έχουν περάσει και έχεις πάει στην άλλη πλευρά. Εκείνη του ανθρώπου που έχει βγει αλώβητος από μια σχέση που καταστράφηκε.

4. Συμβιβασμός

Μια σχέση τελειώνει για κάποιο λόγο. Συνήθως ο λόγος είναι πως δεν έφερνε ευτυχία στο ζευγάρι. Μετά λοιπόν από μια τέτοια συνειδητοποίηση, το λογικό είναι να προχωρήσεις μπροστά, όχι να ξαναγυρίσεις πίσω. Σε κάποιες περιπτώσεις το σεξ με τον πρώην είναι σαν να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις. Σαν να γυρνάς σε ένα μοτίβο γνωστό, που ήδη ξέρεις και δε σε φοβίζει. Τα μοτίβο και οι συμβιβασμοί δεν είναι ΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με τους πρώην.
Τελικά πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

5. Οργασμοί

Με την οικειότητα και τη γνώση, έρχεται και καλό σεξ. Έχετε μάθει ο ένας τον άλλο και το σεξ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Το σεξ με τον πρώην είναι τόσο οικείο που μεταφράζεται σε πολλούς και εύκολους οργασμούς. Ξέρετε πώς να μιλήσετε ο ένας στον άλλο, πώς να αγγίξετε ο ένας τον άλλο και πώς να προσφέρετε απόλαυση ο ένας τον άλλο. Πρακτικά, κάνοντας σεξ με τον πρώην σου πατάς σκιπ στο ρίσκο ενός κακού σεξ με ένα one-night stand.

6.Θέματα αυτοπεποίθησης

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το σεξ με τον πρώην σου, μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική αναταραχή αν δεν είστε στην ίδια σελίδα. Μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται άφοβο, αλλά το ρίσκο το συναισθηματικό υπάρχει. Αν εσύ μετά το σεξ φρεσκάρεις συναισθήματα και νιώσεις ότι θα ήθελες να είσαι και πάλι μαζί του και εκείνος δεν νιώθει έτσι, αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εσένα.

Ακόμα και αν θεωρείς ότι αυτή η εναλλακτική σεξ, προετοιμάσου ότι είναι πιθανό να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου ανά πάσα στιγμή.

7.Τίτλοι τέλους

Όπως μπορεί να οδηγήσει στην εξιδανίκευση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να βάλει και οριστικούς τίτλους τέλους στη μεταξύ σας σχέση. Είναι πιθανό να σας οδηγήσει στο συμπέρασμα πώς όντως, εσείς οι δύο δε θα έπρεπε να είστε μαζί. Ενδέχεται να ξαναφέρει στην επιφάνεια όλα όσα σας χωρίζουν, τους λόγους που σταματήσατε να βλέπεστε και να θέλετε ο ένας τον άλλο.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article