Ψυχικό: Δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από Αφγανό ενώ περπατούσε με την κόρη του

0
390

Συνελήφθη ο Αφγανός δράστης απρόκλητη επίθεσης σε πολίτη, ενώ περπατούσε με την κόρη του σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού

Αιφνιδιασμένος δυσάρεστα και αγχωμένος για τη συνθήκη που βίωσε, κάτοικος του Ψυχικού όταν το απόγευμα της Τετάρτης (21/02) δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από Αφγανό ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με την ανήλικη κόρη του.

Πατερας και κόρη, ηλικίας 11 ετών, ήταν διερχόμενοι στο πεζοδρόμιο της Βασιλείου, σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού  οταν δέχθηκε πισώπλατα βίαιη επίθεση, με χτυπήματα μπουνιές στο κεφάλι, και κλωτσιές, καθώς επίσης ρίψη αντικειμενων εναντιον των δυο, και φραστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις, και απειλές κατά της ανήλικης και της συζύγου του θύματος.

«Είμαι σοκαρισμένος, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν άλλος στη θέση μου μπορεί και να τον είχε σκοτώσει, το παιδί μου ούρλιαζε, έκλαιγε και δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Εύχομαι να γινει οτι ειναι δυνατο ωστε να μην ξαναυπάρξουν τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας» περιγράφει το θύμα της επίθεσης, ενώ προτίθεται να ενημερώσει και τη Δημοτική Αρχή για την επίθεση που δέχθηκε προκειμένου να ληφθούν μέτρα.

Με την άμεση ανταπόκριση περαστικών και πληρώματος της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη ο Αφγανός δράστης . Σε βάρος του υποβληθεί μήνυση και παραπέμφθηκε (22/02) στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, πρόκειται για λαθρομετανάστη ο οποίος κοιμάται σε πάρκο και έχει απασχολήσει για επιθεσεις, βανδαλισμό σε οχήματα και διατάραξη. Αν και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη,  αφήνεται ελεύθερος, ενώ δεν του έχει επιβληθεί το μέτρο της απέλασης.