26.3 C
Kifissia
Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Χημικές ουσίες σε συσκευασίες τροφίμων συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας

Must read

[ad_1]

Χημικές ουσίες σε συσκευασίες τροφίμων συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας

Οι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (γνωστές διεθνώς εν συντομία ως PFAS) που χρησιμοποιούνται σε αντικολλητικά σκεύη της κουζίνας όπως τηγάνια και κατσαρόλες, καθώς επίσης σε χαλιά ανθεκτικά στους λεκέδες, συσκευασίες τροφίμων και σε άλλα προϊόντα, συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Προηγούμενες μελέτες είχαν συσχετίσει τις ίδιες ουσίες πιθανώς με …

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article