13.1 C
Kifissia
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Φ. Κρανιδιώτης : Κατεδαφίστε τώρα τα Προσφυγικά!

Must read

Η αριστερίλα τα έχει αναγάγει σε… μνημείο, διότι φέρουν τρύπες από σφαίρες κατά τη διάρκεια απόπειρας κομμουνιστικού πραξικοπήματος στα Δεκεμβριανά

Τα προσφυγικά στην Αλεξάνδρας είναι μια χαβούζα μπίχλας, ασχήμιας, μηδενισμού και ορμητήριο παρανομίας. Για τον χώρο της αναρχοαριστερίλας έχει και συμβολική σημασία, αφού βρίσκεται ανάμεσα στο ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και τη ΓΑΔΑ.

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Τα έχουν καταλάβει διάφορες «συλλογικότητες», που είχαν κρεμάσει τα κουρέλια τους από μπαλκόνια και παράθυρα και οι περαστικοί είχαν έτσι τα τελευταία χρόνια μια «ωραία εικόνα» του κράτους μας και της αβελτηρίας του. Αυτά τα ερειπιώδη κτίρια, προσφυγικές πολυκατοικίες του Μεσοπολέμου, βρίσκονται σε μια άθλια κατάσταση, από δε αρχιτεκτονικής απόψεως έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο και ένα μαντρί στη Θήβα.

Η αριστερίλα τα έχει αναγάγει σε… μνημείο, διότι φέρουν τρύπες από σφαίρες που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της απόπειρας κομμουνιστικού πραξικοπήματος στα Δεκεμβριανά του 1944, με στόχο την επιβολή σταλινικής δικτατορίας στη χώρα και την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων των στασιαστών – πραξικοπηματιών. Διαβάζω, δε, πως υπάρχει και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αυτού και έτσι διατηρούμε όρθια αυτή την εστία πραγματικής αλλά και κοινωνικής μόλυνσης.

Απίθανα πράγματα. Εχει, δε, βάλει και μια αναθηματική πλάκα η μήτρα του μηδενισμού, το ΚΚΕ, πως εκεί πολέμησαν και την… αστική τάξη! Κάτι δεν πάει σίγουρα καλά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Μα υπάρχει καλύτερο «μνημείο» για την προδοσία, τον διχασμό και τον ολοκληρωτισμό από την ύπαρξη του ίδιου του ΚΚΕ;

Αυτά τα ερείπια κατ’ επανάληψη έγιναν ορμητήρια μπάχαλων, με σοβαρούς και πολλούς τραυματισμούς αστυνομικών, όπως έγινε και αυτή τη φορά, με την επέμβαση της Αστυνομία, που συνελήφθησαν 78 άτομα, ανάμεσά τους και ο κατηγορούμενος για την τρομοκρατική εμπρηστική επίθεση προ μηνών στο συγκρότημα του REAL, του Νίκου Χατζηνικολάου, αναρχικός Βορείων Προαστίων, διαβάζω. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Εχει χομπίστες αδιασερούς από ταγωνία για την επιβίωση η αστική τάξη, πλουσιόπαιδα που στελεχώνουν την «επανάσταση», όταν άλλα παιδιά, η συντριπτική πλειονότητα, δίνουν καθημερινό αγώνα για δουλειά και μόρφωση, με αγωνία και αβεβαιότητα.
Πρέπει κάποτε να γίνουμε σοβαρό κράτος. Κατεδάφιση τώρα, λοιπόν, να γίνει πάρκο και από κάτω πάρκινγκ, που το έχει τόσο ανάγκη η περιοχή.

Σε άλλα νέα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την τελευταία δήλωσή του ανάγκασε τα Μεμέτια να κάνουν από τηλεοράσεως μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τη Μάχη του Μαραθώνα και το Υψωμα 731.
Αν κάνουν την αποκοτιά, θα τους βάλουν «διαγώνισμα» οι Ενοπλες Δυνάμεις μας και θα ξαναεμπεδώσουν τι είμαστε, αφού ξέχασαν πως φτάσαμε έξω από την Αγκυρα, αν και βαθιά διχασμένοι και με την αριστερά να υποσκάπτει την πολεμική προσπάθεια.

Αν ήμασταν τότε μια γροθιά, όπως το 1912-13, λαός και ηγεσία, θα ήμασταν σήμερα πάλι Αυτοκρατορία, οι Τούρκοι θα είχαν κρεμάσει μόνοι τους τον Κεμάλ και η Τουρκία θα ήταν ένα κρατίδιο στα όρια της Ανατολίας, το Κουρδιστάν ελεύθερο και η Αρμενία μεγαλύτερη, ως και το Αραράτ.

Σήμερα, η ελληνόφωνη Αριστερά παίζει πάλι το ελεεινό και προδοτικό παιχνίδι του διχασμού και της υπονόμευσης, όπως και το 1918-1922, όπως πάντα. Γι’ αυτό είναι χρέος μας να τους στείλουμε πίσω στο 2,5%, να πάψουν να λερώνουν τη Βουλή και να απομονώσουμε και τους πουρκουάδες Χατζατζάρηδες εντός της «Κεντροδεξιάς», που κάνουν συμψηφισμούς και διακινούν τη θεωρία εξημέρωσης του θηρίου.

Η μόνη φιλειρηνική λύση είναι η αποτροπή. Ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις, ισχυρό εθνικό φρόνημα, συμμαχίες και σταθερή εκπομπή του μηνύματος πως θα κλάψουν οι μάνες τους, αν τολμήσουν να μας επιτεθούν.

*Δικηγόρος Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
www.neadexia.gr

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

WordPress PopUp Plugin