ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΙΑ; Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

0
2410
Χθες το βράδυ στην… Έκθεση Βιβλίου (!!!) στο Πεδίον του Άρεως, έγινε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του κ. Σωτήρη Μεταξά, (Δικηγόρου, Δημοσιογράφου, Δημοτικού Συμβούλου Παλαιού Φαλήρου, Πρόεδρου του φιλοζωϊκού σωματείου “Αγαπάμε τα ζώα”). 4 εγκληματίες “αντίφα” (3 άντρες και 1 γυναίκα) τον χτύπησαν, σπάζοντάς του 3 πλευρά και ανοίγοντάς του το κεφάλι.
Μάλιστα χτύπησαν και μία παριστάμενη γυναίκα που προσπάθησε να τους εμποδίσει. Ο Σ. Μεταξάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Γεννηματά”. Κανένα ΜΜΕ, εκτός από το “Μακελειό”, δεν έγραψε το παραμικρό. Σε κανένα δελτίο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε τίποτε. Κανένα κόμμα, πολιτική παράταξη, δημοτική παράταξη ή υποψήφιος δεν καταδίκασε την επίθεση. Οι τραμπούκοι δεν συνελήφθησαν. Γιατί; Διότι ο Σ. Μεταξάς είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κασιδιάρη.
Αυτή η πρόστυχη, πολλών μέτρων και σταθμών, “Δημοκρατία” είναι ο χειρότερος φασισμός. Καταδικάζουμε τάχα μου τη βία, μόνο αν συμπαθούμε το θύμα. Αν όχι, δεν πα να τον σκοτώσουν! Καρφί δεν μας καίγεται. Ενεργοποιούνται η αστυνομία και η δικαιοσύνη μόνο αν είναι να προστατέψουν τους “δικούς μας”. Ντροπή σας, υποκριτάρες!
Ως “απλός” πολίτης πλέον και ως – για λίγο ακόμα – Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση κατά του Σ. Μεταξά, ζητώ τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και εκφράζω την αποστροφή μου μετά βδελυγμίας για το χυδαίο μπλοκ ΜΜΕ και πολιτικών με την επιλεκτική όραση, επιλεκτική ακοή και επιλεκτική συναίσθηση του δικαίου. Το ίδιο ακριβώς θα έκανα και αν χτυπούσαν τον Κουτσούμπα, να εξηγούμαστε.