11.8 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εκβιασμού ; Ο πατέρας της Καρολαϊν και η “άγνωστη επιστολή” που εμφανίστηκε 20 μήνες μετά!

Must read

Του Άρη Σπίνου


Για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έκανε λόγο ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Είναι προφανές ότι η συνέντευξη αυτή δόθηκε σε επιλεγμένο χρόνο από τον Πατέρα της Καρολάιν αφού σε λίγες μέρες είναι η δίκη στο εφετείο.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Ντέιβιντ Κραουτς υποστήριξε, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που -όπως είπε- μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του.

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά.

Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες.

Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι «το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε εκείνοι του είπαν ότι «δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό». «Αν με αφήσει θα είναι εντάξει» είπε. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε», είπαν.

Εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει.

Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη. Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».

 
Είναι προφανές ότι ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρεται στην ταβέρνα “Κρητικός” και στον ιδιοκτήτη της Σταύρο Δογιάκη που βρέθηκε νεκρός ενώ είχε εξαφανιστεί από τις 21/6/21. Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα ουδέποτε το όνομα του είχε εμπλακεί έστω και κατά αναφορά σε δικογραφία για υπόθεση ναρκωτικών. Για το χρονικό των γεγονότων να πούμε ακόμα ότι στην ίδια ταβέρνα πριν την αυτοκτονία του Δογιάκη εκτελέστηκε, στις 1/5/18 από άγνωστους μέχρι σήμερα δολοφόνους (οι πληροφορίες λένε ότι ο ένας φυσικός και ηθικός αυτουργός είναι ήδη νεκρός) ο π. αστυνομικός Παπαχρήστος που όπως αποδείχθηκε διατηρούσε το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ισχυρές ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος με μεγάλες διασυνδέσεις στην εκκλησία και στην πολιτική. Όπως εκτιμούν κύκλοι της ΕΛΑΣ, δημιουργεί εντύπωση η αναφορά από τον πατέρα της Καρολάιν (που έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλική μυστική υπηρεσία Secret Intelligence Service ) στην επιστολή αυτή αφού δεν μπορεί να διασταυρωθεί αν την έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (είναι δαχτυλογραφημένη) ή κάποιος άλλος προκειμένου να αρχίσει ένας κύκλος εκβιασμών προς αγνώστους!

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

WordPress PopUp Plugin