Home ΓΝΩΜΗ Το τρίγωνο Μελισσανίδη- Πατούλη- Πρίτσα και… φουλ για άνοδο η ομάδα της...

Το τρίγωνο Μελισσανίδη- Πατούλη- Πρίτσα και… φουλ για άνοδο η ομάδα της γειτονιάς

0

Κάποτε, στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, το σλόγκαν ήταν ένα και μοναδικό. «Να σε παίξει ο Χατζηνικολάου» στο Μέγκα. Μόνο τότε αποκτούσες υπόσταση. Σήμερα στο ποδόσφαιρο, το θέμα είναι να σε αναφέρει στις δηλώσεις του ο Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς Χρήστος Πρίτσας φιγουράρει στην επικαιρότητα, απ’ όταν ο Μαρινάκης είπε ότι η Super League 2 είναι γεμάτη από Λεουτσάκους και Πρίτσες.

Η Super League 2, που πρέπει να είναι το πιο αμαρτωλό πρωτάθλημα του κόσμου. Μόνο και μόνο για να μαζευτούν οι περισσότεροι από 180 φάκελοι με ύποπτα παιχνίδια, που έστειλε η Sports Radar, χρειάζονται καμιά δεκαριά δικηγόροι ειδικευμένοι στο αθλητικό δίκαιο και καμία τριανταριά γραμματείς.

Κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, ο τηλεκριτικός Φίλιππος Ντόβας το δήλωσε καθαρά «θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα στην Κηφισιά. Του Χρήστου Πρίτσα. Δυο μέτρα οφσάιντ ήταν το γκολ που πέτυχε εναντίον του ΟΦ Ιεράπετρας».

Μέτρησε κανονικά. Με τον Ηρόδοτο πήρε το ματς στα χαρτιά γιατί κατέβηκαν πέντε-έξι να παίξουν και τραυματίστηκαν κιόλας. Μια χαρά τα πάει ο κυρ Χρήστος ο Πρίτσας. Όπως πάει η κατάσταση, του χρόνου θα παίζει στην Super League 1. Με την αξία του πάντα.

Ο Πρίτσας είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας στην εστίαση. Την μία ανοίγει μαγαζιά. Την άλλη τα κλείνει. Και καλά κάνει. Ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν, λογικά δεν συμβαίνει καμιά κουτσουκέλα. Και στην Πάρο βέβαια, άνοιξε μαγαζί για να αναπνέει και καθαρό αέρα. Κάνει και χωματουργικές εργασίες στο αεροδρόμιο της Πάρου, μέσω της φιλίας του με τον Σωκράτη Κόκκαλη, μοιράζει και αλλού δουλειές. Σε άλλα αεροδρόμια. Όλα νόμιμα, πάντα. Τώρα, αν κατηγορήθηκε ο Χρηστάρας για «μαϊμού» παραστατικά, όπως γράφτηκε, αυτό θα το βρει η δικαιοσύνη.

Στα ποδοσφαιρικά ο Πρίτσας είναι άρχοντας. Ομαδάρα η Κηφισιά. Τώρα αν βρίσκεται κανένας διαιτητής και την βοηθάει, από ανθρώπινα λάθη θα είναι. Ξεκάθαρα.

Ύστερα, αν απέκτησε κάποιες καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μέσω του Πατούλη, δεν είναι και κακό. Όλοι θέλουν έναν άνθρωπο να τους συμβουλεύει. Επιχειρηματικά, πάντα. Όχι στο ποδόσφαιρο. Το λένε στην πιάτσα, πως ο φίλος του φίλου είναι και δικός μου φίλος. Μελισσανίδης- Πατούλης- Πρίτσας. Τέλος. Η συνταγή της επιτυχίας. Τώρα, αν ο Πατούλης με τον Πρίτσα έχουν μία αδυναμία στα φιλέτα, ούτε αυτό είναι κακό.

Κι επειδή ο Μελισσανίδης είναι φίλος με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, ο Πρίτσας ήρθε σε επαφή μαζί του για να πλουτίσει τον κόσμο του με γνώσεις για την δύσκολη κατηγορία. Όπως πολύτιμες συμβουλές παρέχει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης για θέματα Super League 2. Χωρίς μία δραχμή, να το διευκρινίσουμε αυτό. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι ας λέει ο Μαρινάκης ότι είναι εγκληματική οργάνωση η κατηγορία. Σιγά, μην ξέρει ο Μαρινάκης τι γίνεται στην Super League 2. Δεν ξέρει ο Γιαννάκης και ξέρει ο Μαρινάκης;

Κι αφού ο Πρίτσας έγινε και φίλος με τον Μελισσανίδη και τον Γιαννάκη, μετά έγινε και φίλος με τον Λεουτσάκο, τον κύριο πρόεδρο της Super League 2.

Πρώην σωματοφύλακας του Αντώνη Σαμαρά ο Λεουτσάκος, απέκτησε τρομερές εμπειρίες στην διοίκηση του ποδοσφαίρου. Ο Πρίτσας, ο Χρηστάρας όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έγινε και αντιπρόεδρος της Super League 2. Για περισσότερη διαφάνεια, φυσικά.

Μόλις δεν πήραν τα λεφτά από τον Αυγενάκη, παραιτήθηκε ο Πρίτσας. Γιατί δεν μπορούσε ν’ απολαύσει το χόμπι του, όπως δήλωσε. Και για να καταλάβεις, αδερφέ, την μεγαλοψυχία του ανδρός: Ζήτησε να ξαναγίνει το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ με έντεκα εναντίον έντεκα. Γιατί ο διαιτητής Βάτσιος στου Ρέντη είχε αποβάλει τον Κωστή. Ήξερε, βέβαια, ότι αυτό δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί.

Κι αν η Παναχαϊκή βγάζει ανακοινώσεις, αν τα Χανιά ζήτησαν διαιτητές Super League 1 κόντρα στην Κηφισιά, ευθύνεται ο Πρίτσας γι’ αυτό; Τυχαία είναι όλα. Η Κηφισιά είναι πρώτη στην βαθμολογία.

Predator

Exit mobile version