Το πρώτο shop in shop κατάστημα ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, στο My Market, στην Κηφισιά!

0
1248

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ είναι μια κορυφαία εταιρία συστηματικής εστίασης, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, καλύπτοντας τις ποικίλες ανάγκες διαφόρων τομέων, όπως βιομηχανικές μονάδεςεταιρίες παροχής υπηρεσιών, νοσοκομειακά ιδρύματαστρατιωτικές εγκαταστάσειςεκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς παροχής υπηρεσιών.

Ιδρύθηκε από τον Μανώλη Βαβουράκη, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σήμερα, έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές της, βρίσκεται εγκατεστημένη, σε ένα 10.000 στρεμμάτων ακίνητο, στο Κρυονέρι. Έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, για την παρασκευή γευμάτων. Εκεί υπάρχει, μεταξύ άλλων, μονάδα επεξεργασίας λαχανικών, μονάδα επεξεργασίας κρέατος, μονάδα επεξεργασίας αλιευμάτων, μονάδα παρασκευής σαλατών καθώς και παρασκευής γλυκών. Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, απασχολώντας ένα αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό, άνω των 200 ατόμων, υψηλής εξειδίκευσης.

Η εταιρία ειδικεύεται στην κάλυψη, των αναγκών σε τρόφιμα, σε τέσσερις κύριους τομείς: Εκπαιδευτικά ΙδρύματαΝοσηλευτικά ΙδρύματαΕπιχειρήσεις και Βιομηχανικές Μονάδες και Retail.

Η εξειδίκευσή της έγκειται στην παραγωγή γευμάτων, στην κεντρική μονάδα παραγωγής και καθημερινή διανομή στα σημεία εστίασης, στο σχεδιασμό, δημιουργία και λειτουργία κυλικείων και εστιατορίων με “live” υπηρεσίες και στην οργάνωση εταιρικών events!

Καθημερινά, οι πλήρως καταρτισμένοι και με μεράκι άνθρωποι της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, φρεσκομαγειρεύουν και διανέμουν φαγητό, από άριστες Α’ ύλες, επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, από πιστοποιημένους προμηθευτές. Οι εμπνευσμένες συνταγές των chefs, βασίζονται στην ελληνική παράδοση και τη μεσογειακή κουζίνα. Παράλληλα, καινοτομούν, προσφέροντας ισορροπημένα γεύματα που συμβαδίζουν με τις νέες διατροφικές τάσεις. Τις συνταγές επιμελούνται και διατροφολόγοι. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλουν στην επίτευξη σταθερής ποιότητας, σε όλα τα προϊόντα.

Η εταιρία ακολουθεί μια περιβαλλοντική πολιτική, που αποσκοπεί στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξάλειψη των αρνητικών επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον, μη τη μείωση του όγκου των αποβλήτων, την 100% ανακύκλωση συσκευασιών και την 100% ορθολογική διαχείριση λιπών και ελαίων!

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία, μεταξύ των οποίων και έξι σπουδαίες διακρίσεις στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων & αριστείας του κλάδου τροφίμων & ποτών, Food Experts Awards, των FEA 2023.

Εκτός από τα γεύματα ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, μπορείτε να απολαύσετε το brand Thrέpsis, που έρχεται να ικανοποιήσει όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μία ισορροπημένη διατροφή, το Café Ciel, που απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ, φρέσκια και ποιοτική Ιταλική κουζίνα, με την υπηρεσία Eataliano και υπέροχα γεύματα από τα Grill και Burger Station.

Στο MY MARKET, στην Κηφισιά (Αχαρνών 80) λειτουργεί και το πρώτο shop in shop, της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, από το Νοέμβριο του ’22. Η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της, σε ένα μεγάλης κινητικότητας σούπερ μάρκετ, προσφέρει μια γευστική εμπειρία στους πελάτες της, οι οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν, όλα τα προϊόντα της εταιρίας, όπως: φρεσκομαγειρεμένα γεύματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση & τη μεσογειακή κουζίνα, επιλογές πρωινού & snacks on the go (Breakfast Bowls, Porridge) και Smoothies!