13.4 C
Kifissia
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ “ΔΗΜΗΤΡΑΔΩΝ”

Must read

Ήρθαν για μαλλί στου Τζήμερου αλλά έφυγαν κουρεμένοι.
Θυμάστε ένα δικηγορικό γραφείο “Quickenlaw” (Δήμητρα Σφακιανάκη & Συνεργάτες – Αμερικής 20, TK 10672, Αθήνα) που διαφήμιζε τις υπηρεσίες του για αλλοδαπούς; Πόσο εύκολα βγάζει κάρτες παραμονής κ.λπ.; Επειδή τους “διαφήμισα”, ένας τύπος από την παρέα τους μου έκανε μήνυση. Ξύστηκαν όμως στην γκλίτσα του τσομπάνη, διότι με ανάγκασαν να τους ξεψαχνίσω.
Διαπίστωσα λοιπόν πως παρουσίαζαν ως πελάτες τους με ψεύτικες -προφανέστατα- ιστορίες, άσχετους ανθρώπους, τις φωτογραφίες των οποίων έπαιρναν από φωτοτράπεζες και έγραφαν ό,τι ήθελαν ως δήθεν δηλώσεις ικανοποιημένων πελατών. (Δείτε στα link από πού βρήκαν αυτές τις φάτσες.)
Επικοινώνησα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να τους ενημερώσω για την απάτη του μέλους τους, αλλά μου ζήτησαν να πληρώσω παράβολο, για να την ελέγξουν. Τους είπα: “Ευχαρίστως να το πληρώσω, διότι θα σας βάλω σε κόπο. Αν όμως διαπιστώσετε ότι τα καταγγελλόμενα είναι αληθή, θα μου επιστρέψετε το παράβολο;” Όχι, μου λένε, αυτό δεν προβλέπεται! Γιατί δεν προβλέπεται; Ένας πολίτης σάς βοηθάει στο πειθαρχικό έργο που θα έπρεπε να επιτελεί αυτοδικαίως ο ΔΣΑ ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Το σωστό θα ήταν όταν διαπιστώσετε την παράβαση, να επιβάλετε πρόστιμο στον παραβάτη δικηγόρο, μέρος του οποίου να το δώσετε στον καταγγέλλοντα, μαζί με την επιστροφή του παραβόλου. Διότι έχασε χρόνο για να κάνει τη δουλειά που ΟΦΕΙΛΑΤΕ να είχατε κάνει εσείς. Με την μη επιστροφή του παραβόλου, ουσιαστικά βάζετε ένα εμπόδιο στην καταγγελία παρανομιών που διαπράττουν τα μέλη σας, άρα τους συγκαλύπτετε, έχω άδικο; Θύμωσαν που άκουσαν το αυτονόητο. Όμορφος κόσμος ηθικός, δικηγορικά πλασμένος.
Δεν έκανα λοιπόν καταγγελία στον ΔΣΑ, έκανα όμως μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα. Δεν ξέρω τι απέγινε. Βλέπετε η Δικαιοσύνη δεν θεωρεί σωστό να ενημερώνει τον πολίτη για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που τον αφορά. Όμως το site των διευκολυντών του λαθρεποικισμού (https://quickenlaw.gr/) εξαφανίστηκε. Κράτησα screenshots. Και η δίωξη του Δημητρά μου θύμισε το απύθμενο θράσος όλης αυτής της κλίκας. Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης. Βέβαια, επειδή δεν είμαστε αφελείς, μου φαίνεται εντελώς προεκλογική αυτή η δίωξη. Ο ισλαμολάγνος αλώνιζε – με πολλά “κονέ” εντός και εκτός Ελλάδος – για δεκαετίες, είχε στήσει βιομηχανία μηνύσεων, ταλαιπωρούσε και τη Δικαιοσύνη και τους πολίτες, αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωνε. Ούτε διώχθηκε ποτέ για ψευδή καταμήνυση, δίωξη που ασκείται αυτεπαγγέλτως από τον εισαγγελέα. Όλες οι μηνύσεις του Δημητρά ήταν ψευδείς! Καραμπινάτα! Τώρα τον θυμήθηκαν. Να δείτε που ο Κυριάκος θα παίξει καναδυό μήνες το χαρτί “νόμος και τάξη” μπας και ξαναμπούν στο μαντρί όσοι γαλάζιοι έχουν γίνει έξαλλοι με την ανοχή στην παρανομία. Εν πάση περιπτώσει, οψόμεθα.
ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin