15.5 C
Kifissia
Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Τον Μπογδάνο τον διέγραψε και η Λατινοπούλου!

Must read

Τον έδιωξε ο ΣΚΑΪ. Τον έδιωξαν τα Parapolitika. Τον έδιωξε η ΝΔ. Τον έδιωξαν ο Τζήμερος με τον Κρανιδιώτη. Τώρα τον διώχνει και η Λατινοπούλου, μετά από μόλις 6 μήνες «σύμφωνο συμβίωσης» στην «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.». Πάλι πολύ κράτησε. Ο πρώτος του (κανονικός) γάμος διαλύθηκε στο πεντάμηνο. Όμως ο Μπογδάνος δεν πτοείται. Βέβαιος ότι δεν τον φτύνουν, αλλά βρέχει, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο κόμμα του Εμφιετζόγλου. Και με το γνωστό του στυλ, ταρατατζούμ-ταρατατζούμ, διέταξε τους… αξιωματούχους του να προσχωρήσουν κι αυτοί, υπακούοντας τον μεγάλο αρχηγό και την απόφαση του… κορυφαίου οργάνου του κόμματός του! (Προφανώς έχει κι άλλα όργανα το κόμμα του, λίγο παρακατιανά, αλλά τα κρατάει μυστικά.) Εξέδωσε λοιπόν την εξής… ημερήσια διαταγή:

Λίγο ασύντακτη, βέβαια, η τελευταία φράση, αλλά συμβαίνουν αυτά σε στιγμές μεγάλης φόρτισης, όταν αισθάνεσαι το βάρος της ιστορίας στους ώμους Σου και από τις αποφάσεις Σου εξαρτάται η επιβίωση του έθνους (και η δική Σου).

Το τι ακριβώς συνέβη το περιγράφει η μέχρι χθες αντιπρόεδρός του:

Και άλλοι «αξιωματούχοι» φαίνεται να διαφωνούν:

Κάποιοι θέτουν γενικότερα φιλοσοφικά ερωτήματα:

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι:

Κι επειδή κάθε πρόβλημα είναι και μία ευκαιρία, κάποιοι προσπαθούν να στρατολογήσουν τη Λατινοπούλου στο κόμμα του «Ηλία».

Αν, τώρα, αναρωτιέστε πώς ο wannabe εθνάρχης δέχθηκε να είναι «υπό», η απάντηση βρίσκεται στη γνωστή παροιμία: ο πληρώνων και διατάζων. Μέχρι πριν λίγες μέρες, τον στήριζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αλλά διαφώνησε με κάποιες επιλογές του Μπογδάνου και απέσυρε τη στήριξή του.

Ποιο πορτοφόλι απέμεινε στην πολιτική πιάτσα; Του Εμφιετζόγλου. Ο 85χρονος επιχειρηματίας, παρά τα οικονομικά του προβλήματα και τα φέσια που έχει ρίξει στην αγορά, για την πολιτική σκορπάει αβέρτα. Οι διαφημίσεις του έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Κι επειδή οι εκλογές είναι ακριβό σπορ, και ο Μπογδάνος δεν φημίζεται για ανοιχτοχέρης, προφανώς δέχθηκε να είναι δεύτερο βιολί, καθώς το πρώτο βιολί πληρώνει και την ορχήστρα. Αρκεί να μην φαλτσάρει, όπως φάλτσαρε σε όλα τα προηγούμενα «σχήματα» που θέλησε να παίξει.

 

Κάποιοι βάζουν στοίχημα πως και η παραμονή του υπό τον Εμφιετζόγλου δεν θα κρατήσει πάνω από 30 μέρες. Θα το δούμε. Η ανάγκη ενώνει τους ανθρώπους, και ο Μπογδάνος, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, και επιβεβαιώνει το μέχρι χθες πολιτικό του «ταίρι», έχει άγχος να εκλεγεί στη Βουλή, διότι αλλιώς θα αντιμετωπίσει βιοποριστικό πρόβλημα. Γι΄ αυτό δέχτηκε, ως σώγαμπρος στον εθνικιστικό χώρο (σώγαμπρος, όμως, που φιλοδοξεί να κληρονομήσει την περιουσία…) να κάνει θεαματικές κωλοτούμπες αποκηρύσσοντας τις κάποτε «ποταμίσιες» δηλώσεις του, όταν το 2019 ήταν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και προωθούσε τις δικές της θέσεις: την υιοθεσία παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ και τον μαύρο εύζωνα που ήθελε διακαώς να δει στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πλέον οργανώνει «φιέστες» στο Σύνταγμα όπου παρελαύνει ως στρατηγός, με καμιά εικοσαριά ατρόμητους μαχητές, προφανώς… αξιωματούχους του κόμματός του, λίγο πριν εκστρατεύσουν για την κόκκινη μηλιά.

Το αστείο είναι ότι οι παρουσιαστές της εκπομπής, που γελούσαν με τον «μαύρο εύζωνα» είναι, οι περισσότεροι, «στη δούλεψη» του Εμφιετζόγλου και ήταν αυτοί που κάλεσαν και τον Μπογδάνο να βρεθεί υπό την κοινή, πλουσιοπάροχη στέγη. Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε σε όλους, και ιδιαίτερα στον, για μερικές μέρες ακόμα, ανεξάρτητο βουλευτή, επαγγελματική προσαρμοστικότητα. Άλλωστε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αρκεί αυτό το άγχος του βιοπορισμού που τον κατευθύνει, να το σιγοντάρουν και οι ψηφοφόροι.

 

 

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article