15.9 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας: Νέες γνωριμίες και έρωτες στο προσκήνιο

Must read

Ζώδια: Ενώ οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι πιο σύντομες και πιο σκοτεινές, το ωροσκόπιό σας για την φθινοπωρινή ισημερία 2023 επικεντρώνεται σε μια πιο ειρηνική νοοτροπία από ό,τι έχετε βιώσει τους τελευταίους μήνες.

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Aτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα έρθετε σε επαφή αυτή την περίοδο, θα παίξουν συμβουλευτικό ρόλο περισσότερο παρά βοηθητικό, ενώ ο προσωπικός σας ηθικός κώδικας, είναι το μεγάλο σας ατού. Εχοντας γνώση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, θα βρείτε επιτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η ιδανική περίοδος για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη δουλειά αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αυτό, εκτός από κέρδη και καταξίωση, θα φέρει αναγνωρισιμότητα και καλή φήμη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να προσπαθήσετε να ακούτε το ταίρι σας περισσότερο. Να ακούτε για να το καταλάβετε και όχι για να απαντήσετε. Αυτό θα εξυψώσει τη σχέση και θα σας δώσει νέα πνοή. Υπομονή, ψυχραιμία και αγνά συναισθήματα θα δώσουν άλλον αέρα ακόμα και στις εφήμερες σχέσεις

 ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευνοείται πολύ η κοινωνική-επαγγελματική σας ζωή και δραστηριότητα. Προικισμένοι με αισιοδοξία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας, η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να σας στηρίζουν στα δύσκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες, γιατί δεν είναι όλοι «αθώοι». Καλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για οικονομικές επενδύσεις με μεσοπρόθεσμα κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρμονικό το δέσιμο με τον σύντροφο, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να εξελίξετε τη σχέση σας, ένα βήμα πιο πέρα. Αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε γάμο, δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο, όπως και για να γίνετε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν θα ανέχεστε την κριτική και τις υποδείξεις και θα είστε μέσα στα νεύρα. Θα είστε οι γνωστοί σε όλους «ξερόλες», που δεν ανέχεστε κανέναν να σας πει τι να κάνετε. Εντάσεις και χάσιμο της ψυχραιμίας αρκετές φορές μέσα στη βδομάδα. Αυτό αφορά μόνο τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, αλλά και το χρήμα, έρχονται στο πιάτο. Εσωτερική αντοχή και δύναμη, ψυχραιμία απέναντι στα επαγγελματικά ξαφνιάσματα, θα είστε ιδανικοί για εργασίες που απαιτούν λεπτεπίλεπτους χειρισμούς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι προφανές ότι υπάρχει πολλή ενέργεια συσσωρευμένη μέσα σας και καθώς δεν βρίσκετε διέξοδο, είναι πολύ πιθανό να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να ξεσπάτε στο ταίρι σας. Προτιμήστε να κάνετε σεξ, αντί να εκνευρίζεστε με το παραμικρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η επιθυμία σας για αλλαγή στόχων, οδηγεί σε επανεκκίνηση των προσπαθειών σας, με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από ποτέ. Ο απολογισμός ζωής σας, οδηγεί στην αυτογνωσία, μεγαλώνοντας την αυτοεκτίμησή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καθώς οι δυνάμεις σας επικεντρώνονται σε στόχους μεγάλης χρονικής εμβέλειας, και τα οικονομικά είναι εμφανώς βελτιωμένα, θα νιώθετε ασφαλείς, χαρούμενοι και έτοιμοι για καινούρια ξεκινήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επιφυλακτικοί, έως καχύποπτοι, θα αναγκαστείτε να περάσετε ένα διάστημα μακριά από τη σχέση σας, ή να χωρίσετε για να μείνετε μόνοι. Στο τελείωμα του μήνα όμως, θα ενδώσετε στον έρωτα, ανανεωμένοι, με ενισχυμένη την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σας.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι αλλαγές που συντελούνται μέσα σας, συμβαίνουν ήρεμα, χωρίς εσωτερικές ή εξωτερικές εντάσεις. Αν θελήσετε να ακολουθήστε ένα νέο αντικείμενο εργασίας, ή να ξεκινήσετε ένα χόμπι, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επέκταση δραστηριοτήτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, και άνοιγμα συνεργασιών με το εξωτερικό. Οι προοπτικές είναι σε μακροπρόθεσμη βάση και προδιαθέτουν για σταθερότητα. Ανάλογες θα είναι και οι οικονομικές απολαβές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο έρωτας σας αναγεννά, αναζωογονεί τις σταθερές σχέσεις σας αλλά και δίνει το έναυσμα στους ελεύθερους να προχωρήσουν στη σύναψη σχέσεων με εξαιρετικές προοπτικές και με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Απογοητευμένοι και κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τίποτα. Παραπλανητική η συμπεριφορά σας προς τον περίγυρό σας, θα πείτε και θα ακούσετε πολλά ψέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο,τι και να σας ανατεθεί, αρκεί να είναι κάτω από την καθοδήγηση κάποιου που ξέρει τη δουλειά του, θα το φέρετε εις πέρας. Δεν είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά μπορείτε να εκτελείτε εντολές. Και θα αμειφθείτε γι’ αυτό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους «ελεύθερους σκοπευτές». Οσοι όμως, βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, προσέξτε γιατί το διάστημα αυτό, εξωγενείς παράγοντες θα προκαλέσουν σοβαρούς κλυδωνισμούς.

 ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εστιασμένη η σκέψη σας στην ουσία των πραγμάτων, χωρίς να πελαγοδρομεί σε ανούσιες καταστάσεις, δεν αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας, ούτε και παραπλανάστε. Ευνοείται ο χειρισμός ευαίσθητων και λεπτεπίλεπτων μηχανημάτων, αλλά και η συγγραφή επιστημονικών έργων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά οργανωμένοι και εστιασμένοι στο ζητούμενό σας, είστε έτοιμοι να γνωρίσετε την επιτυχία. Οι ιδέες βρίσκουν έξοχη ανταπόκριση από τους συνεργάτες οι οποίοι με τη σειρά τους θα συμβάλλουν ως προς την επιτυχία σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αριστος ο ηθικός σας κώδικας, θα σας αποτρέψει από το να ενδώσετε σε απιστίες και περιπέτειες, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας διαλύσουν τη σταθερότητα και την προσωπική σας αξιοπιστία. Οι ελεύθεροι, όμως, απολαύστε έρωτα και σεξ.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι αλλαγές, μέσα και έξω από εσάς, συντελούνται με απλό, ήρεμο τρόπο και σας προσδίδουν μια πρωτόγνωρη πραότητα. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή τάση προς απολαύσεις, αλλά η καθημερινότητά σας θα είναι λιτή, θετική και δημιουργική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τρόπος που συλλαμβάνετε ένα σχέδιο και το υλοποιείτε, θα φέρει κοντά σας, ανθρώπους, εμπειρότερους και ίσως γηραιότερους από εσάς, που μπορούν να βοηθήσουν όπου χρειάζεται. Οι καλές σας ιδέες αμείβονται τα μέγιστα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με έναν διαφορετικό τρόπο προσεγγίζετε τις νέες γνωριμίες και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ενα πρόσωπο από το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σας πορεία από δω και στο εξής.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν θα μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας αυτό το διάστημα, και μια τεμπελιά, ένα ραχάτι, σας καταλαμβάνει που δεν σας αφήνει να «κουνηθείτε». Μόνο προς το τέλος της εβδομάδας θα ενεργοποιηθείτε λίγο παραπάνω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πετύχετε πολλά σε εμπορικές, επενδυτικές και ανταγωνιστικές δραστηριότητες, με τα ανάλογα οικονομικά οφέλη εννοείται. Ενα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο σάς στεναχωρεί και σας αναγκάζει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ηθική σας αυτό το διάστημα δεν είναι και τόσο σταθερή. Οι πειρασμοί παρουσιάζονται από παντού και διαρκώς, δεν το ‘χετε και σε τίποτα να ενδώσετε ρισκάροντας τις σταθερές σας σχέσεις. Οι ελεύθεροι είστε ελεύθεροι να απολαύστε τις χαρές του έρωτα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συγκροτημένη σκέψη, επικεντρωμένη στα θέματα που σας απασχολούν, επί της ουσίας και όχι χάσιμο στους λαβυρίνθους των λανθασμένων προσεγγίσεων και συμπερασμάτων. Χειρουργική ακρίβεια στο γραπτό και προφορικό λόγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρόσωπα με κύρος και γνώσεις, αλλά και δύναμη, μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν ως προς την προώθηση των σχεδίων σας. Η εργατικότητα, οι κόποι αλλά και η εξυπνάδα σας αμείβονται σημαντικά. Κέρδη από τύχη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αδυνατείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας, και αυτό σας φέρνει στη δυσάρεστη θέση να έχετε προστριβές μαζί του. Θα πρέπει να ψαχτείτε για να ανακαλύψετε αν όλο αυτό οφείλεται σε απωθημένα ή σε βιώματα των παιδικών σας χρόνων.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν θα χρειάζεται να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές στους άλλους, αυτό που θέλετε, για να το καταλάβουν. Γίνεστε σαφείς με την πρώτη, έχετε τη διάθεση και την υπομονή να εξηγήσετε τα ζητούμενά σας, με πολύ σαφή και καθαρό τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερότητα αυτή την εβδομάδα στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοείται πολύ η επιστημονική έρευνα, ή ο επιστημονικός τρόπος που προσεγγίζετε τα θέματα ακόμα κι αν δεν είστε επιστήμονες. Οικονομικά οφέλη από επενδύσεις στην τεχνολογία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι εντάσεις προκαλούνται από ανασφάλειες, είτε δικές σας είτε του συντρόφου σας. Είναι όμως πολύ εύκολο και για τους δυο, να διευθετήσετε τα θέματά σας, και η σχέση να ξαναβρεί την ηρεμία της. Οσοι σκοπεύετε να γίνετε γονείς βάλτε μπροστά.

 ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσοχή στην υπερκινητικότητά σας, που κουράζει τους άλλους και το χειρότερο οδηγεί σε ατυχήματα. Η καλοτυχία θα έρθει και πάλι προς το τέλος της εβδομάδας, όπου ευνοείται η κοινωνική ζωή, οι επαφές με τους φίλους αλλά και με το εξωτερικό

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ανώτεροι θα σας αναθέσουν επιπλέον ευθύνες, με το αζημίωτο βέβαια, τις οποίες θα φέρετε εις πέρας με τον πιο δημιουργικό και εποικοδομητικό τρόπο. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, στον επαγγελματικό σας χώρο. Οικονομικά, άριστα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οσοι περάσατε από κρίση στις σχέσεις σας, στη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος, τώρα, την τελευταία εβδομάδα του μήνα, σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε το σύντροφό σας και μαζί να θέστε νέες βάσεις για την καλή λειτουργία και εξέλιξή της σχέσης.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin